Batman. Bad blood

batmanMentre esperem l’enfrontament entre els dos pesos pesants de l’univers DC i anem veient com l’univers televisiu es fa fusionant, existeix un univers DC paral·lel que està format per les pel·lícules d’animació en format DVD.

Batman. Bad blood és l’última entrega d’aquest univers animat de DC i que és continuació directe de Batman vs Robin, adaptació lliure de Batman: La corte de los Buhos. En aquesta nova entrega (basada lleugerament en Batman RIP i Batman & Robin) el cavaller obscur cedeix gran part del protagonisme a la seva “família” de vigilants. Amb el cavaller obscur desaparegut són en Robin, Nightwing i Batwoman els encarregats de defensar la ciutat de Gotham al mateix temps intenten descobrir què li ha passat al seu mentor. Davant seu es trobaran amb Heretic, un misteriós personatge responsable de la desaparició d’en Bruce Wayne i que ha aconseguit reunir un gran grup d’enemic del cavaller fosc.

Batman Bad Blood no serà la millor de les pelis animades de l’univers DC però és un bon entreteniment si us interessa l’univers Batman i els personatges que el conformen. Amb en Batman ja conegut per molts, la pel·lícula és una bona manera de conèixer altres herois més desconeguts com Nightwing, Robin, Batwoman o Batwing. Dels dos primers ja en coneixem la història d’altres pel·lícules però aquí descobrim els orígens de Batwoman (no confondre amb Batgirl) i Batwing.

En resum, una nova aportació a l’univers DC mentre esperem la ja anunciada Batman: The killing joke.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda