Battlestar Galactica: Blood and Chrome

What the Frak! Battlestar Galactica torna aquest divendres!

Ja feia temps que Syfy no donava noticies sobre Blood and Chrome, havíem rebut noticies de la seva cancel·lació, que es convertia en web-sèrie i molts altres rumors. Finalment sembla que s’ha volgut complaure una mica als fan i han decidit emetre Blood and Chrome via youtube i en format de capítols d’uns 10 minuts. El primer capítol es podrà veure aquest divendres i aniran sortint setmana rera setmana.

Situada entre Caprica i Battlestar Galactica, aquesta mini-sèrie ens explicarà la història de Will Adama (Luke Pasqualino) durant la primera guerra Cylon.

D’acord que no és el que esperàvem però com a mínim és alguna cosa. Per mi Battlestar Galactica és una de les millors sèries de la història, al nivell de Los Soprano o The West Wing i qualsevol ocasió d’ampliar la seva història m’agrada. Ara bé, potser l’adaptació al format web-sèrie farà més mal que bé, cal recordar que Caprica contava amb un bon pressupost i una bona història (a mi em va agradar) però no va acabar de lligar amb l’audiència.

Un cop vist el primer capítol podrem opinar millor però de moment sembla una bona noticia.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda