Bodyguard

bodyguardBodyguard és el nou fenomen de la ficció anglesa sorgida de la BBC One. Creada per Jed Mercurio, el també responsable de Line of duty i amb la qual tothom l’ha comparat fins a l’avorriment, Bodyguard ens submergeix en una trama de conspiracions per atemptar a Londres.

En David Budd (Richard Madden) és un veterà de l’exèrcit destinat al servei de guardaespatlles de la secretària d’interior. Quan un atemptat intenta acabar a la vida de la política el sergent Budd comença a sospitar d’una conspiració.

La sèrie consta de sis capítols i atrapa des del primer moment amb uns primers vint minuts de tensió extrema. Bodyguard comença molt forta i no baixa el ritme en cap moment.

Una de les millors habilitats de Jed Mercurio és la creació d’uns personatges magnífics. A Bodyguard ens trobem amb un grup de protagonistes i secundaris perfectament definits i extremadament complexos. No ens trobem davant una sèrie de bons i dolents, a Bodyguard els bons tenen un costat fosc i els dolents poden no ser-ho tant com semblen. En tot moment i fins al final tens dubtes de tots els personatges, fins i tot dels principals.

Aquesta dualitat dels personatges s’uneix a uns girs de guió que mantenen la intriga i la tensió en tot moment. Mercurio crea una trama que no es resol fins al final de la sèrie. Quan sembla que comences a imaginar cap on va, la sèrie aquesta et sorprèn amb un canvi que descol·loca i sorprèn.

bodyguard

El pes de la sèrie el porta un irreconeixible Richard Madden al qual no se li intueix res del Robb Stark que el va portar a la fama. L’actor construeix un personatge capaç d’expressar molt  amb la mínima expressió facial. Un personatge complex que Madden porta amb molta desimboltura.

Bodyguard es posa al nivell d’altres grans produccions polítiques i policials com ara Broadchurch o Line of duty convertint-se en una de les millors estrenes d’aquest any.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda