Bullet in the face

bullet2La veritat és que quan vaig començar Bullet in the face no tenia ni idea de què em trobaria o què estava mirant. La descripció era força genèrica però en tractar-se d’una mini-sèrie de sis capítols de 30 minuts cada un vaig decidir que tampoc perdria res per donar-li una oportunitat (com si no tingués prou feina acumulada ja…).

La meva sorpresa va ser trobar una sèrie completament passada de voltes que vaig devorar amb dos dies (es pot fer en un si tens prou temps lliure) on els personatges eren tan exagerats i les situacions tan esperpèntiques que et quedaves al·lucinat amb el que veies per pantalla.

Bullet in the face no és una sèrie fàcil, sinó t’agrada l’estil d’humor o les situacions del primer capítol ja pots deixar-la perquè no només es manté si no que va en augment al llarg de tota la temporada arribant al moment culminant en el tercer capítol que és el millor capítol de la sèrie.

I de què va? Doncs en Gunter Vogler (Max E. Williams) és un criminal psicòpata que rep un tret a la cara durant una detenció. Tothom el considera mort però només un grup reduït de persones sap que va sobreviure i que s’ha sotmés a un trasplantament de cara que el fa irreconeixible. Dit així sembla l’argument de Face off (John Woo, 1997) però és tota la semblança que podreu trobar-hi.

bullet01

Com ja he dit, personatges extravagants, situacions impensables, humor groller i actuacions sobrepassades que es barregen en un còctel que, podent sortir fatal, acaba en una perfecta combinació amb la que vaig passar unes molt bones estones

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda