Calendari estrenes 2021

Si per un moment vam pensar que l’arribada del 2021 implicaria recuperar totes les estrenes que vam perdre l’any passat, han fet falta pocs dies per veure com d’equivocats estàvem.

Avui mateix s’han anunciat noves dates d’estrena d’algunes de les pel·lícules més esperades d’aquest any.

Morbius, l’esperada adaptació del personatge de còmic interpretat per Jared Leto, fa el salt d’octubre d’aquest any a gener del 2022, deixant un espai que passarà a ocupar Sin tiempo para morir. El nou James Bond encara es farà esperar més.

Nomadland amb Francesc McDormand deixa principis d’any per estrenar-se a l’abril. Mentrestant, Peter Rabbit 2 salta d’abril a juny i Cazafantasmas. Más allá abandona el juny per estrenar-se a l’octubre.

Menys sort tenen Tom Holland amb Uncharted i Camila Cabello amb Cinderella, que directament abandonen el 2021 per fer el salt al 2022.

El mateix Edgar Wright acaba d’anunciar que Last night at Soho, canvia la seva data d’estrena d’abril a octubre.

Lamentablement, tot fa pensar que no seran els únics canvis de data que tindrem aquest inici d’any i que serà una tendència que anirem patint fins que la situació pandèmica actual no millori. Tampoc podem descartar el salt a plataforma d’algunes estrenes.

Ens espera un 2021 igual d’incert que el 2020 que acabem de deixar.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda