Calendari estrenes setembre

Petit calendari d’algunes de les estrenes de sèries d’aquest setembre

11 setembre

Sons of Anarchy (Temporada 5)

FX Network estrena la cinquena temporada d’aquesta sèrie. Nous problemes i nous personatges acompanyaran en Jackson ‘Jax’ Teller.

 

Go on (estrena)

Matthew Perry torna a la televisió de la mà de la NBC en el paper d’un periodista esportiu deprimit.

 

 

12 setembre

Glee (Temporada 4)

Tot i la visible baixada de qualitat FOX ha decidit renovar la sèrie musical una nova temporada. Faltarà veure si recobra la força de les primeres.

 

 

16 setembre

Boardwalk Empire (Temporada 3)

Com diu el cartell i queda clar en el tràiler no es pot ser un gàngster a mitges a Atlantic City. Nova temporada d’aquesta obra mestra de la televisió.

 

 

17 setembre

Revolution (estrena)

J.J. Abrams torna a televisió i sembla decidit a no canviar l’estil. En un futur no gaire llunyà la humanitat sobreviu sense electricitat en un món devastat.

 

Bones (Temporada 8)

Booth i Brennan tornen a televisió per vuitena temporada. Nous capítols on la nova situació de Brennan com a fugitiva posarà en joc l’estabilitat de la seva relació

 

 

24 setembre

How I met your mother (Temporada 8)

La futura dona de Ted Mosby és difícil de trobar i encara no tenim clar si ho aconseguirem aquesta vuitena temporada. Mentrestant resoldrem el casament que vam deixar penjats de la temporada anterior.

 

 

Castle (Temporada 5)

Com afectarà el final de la temporada anterior a la relació Castle-Beckett? El que tenim clar és que el cínic escriptor de Nova York tornarà amb més força que mai.

 

 

25 setembre

New Girl (Temporada 2)

Creada per el lluïment de Zooey Deschanel torna a les pantalles aquesta entretinguda comèdia.

 

 

27 setembre

Last resort (estrena)

Amb el cartell ja podem veure el nivell de patriotisme americà que contindrà aquesta sèrie on un grup de tripulants d’un submarí que s’han negat a seguir una ordre de llançament nuclear han de refugiar-se en una illa deserta acusats de traïdors.

 

 

The Big Bang Theory (Temporada 6)

El nivell de les passades temporades era bastant més baix que les primeres però segueix essent una sèrie entretinguda amb capítols memorables.

 

 

Person of interest (Temporada 2)

L’anterior temporada ens va deixar amb l’incertesa sobre el futur d’en John Reese. Sembla que la creació de La Màquina té secrets amagats.

 

 

28 setembre

Fringe (Temporada 5)

Va ser dubte fins últim moment però finalment FOX va decidir renovar-la per donar un final digne a la sèrie. La pregunta que ens fem és si era necessari.

 

 

30 setembre

Dexter (Temporada 7)

Sembla que Dexter no podrà escapar fàcilment aquesta vegada. Darrera temporada on totes les cartes estan sobre la taula.

 

 

Homeland (Temporada 2)

Una de les grans sorpreses de l’any passat torna a les pantalles. La tensió entre la Carrie i en Brody anirà en augment.

 

 
Once upon a time (Temporada 2)

Noves aventures de contes de fades en aquesta sèrie que va anar de més a menys la temporada passada. En el tràiler ja hem vist l’aparició d’un nou personatge: El capità Garfi

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda