Captain America: The Winter soldier

Reconec que era dels personatges de Marvel que menys em cridava l’atenció i que vaig anar a veure més per costum que per res més. La meva sorpresa va ser trobar-me amb una peli entretinguda amb la que vaig passar una bona estona. Amb el bon regust de la primera i la bona pinta del tràiler de la segona cada cop tinc més ganes que arribi la primavera del 2014.

L’acció es situa després dels fets de NovaYork que vam veure a The Avengers amb Steve Rogers (Chris Evans) fent grup amb Natasha Romanoff (Scarlet Johansson) i treballant per SHIELD. A més de retorbar personatges coneguts com Nick Fury o Peggy Carter (suposo que en flashbacks) s’uneixen altres com Robert Redford interpretant un alt dirigent de SHIELD o Anthony Mackie com The Falcon.

El tràiler promet més acció que la primera però mantenint el sentit de l’humor que la va convertir en una peli molt entretinguda. La fase II de Marvel està en marxa, veurem amb quins resultats.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda