Cicle Tarantino – Kill Bill vol.2

kill_bill2Hem arribat a l’hemisferi del cicle Tarantino del cinema Truffaut de Girona amb Kill Bill vol.2. Encara ens queden dos dilluns amb Death Proof i Inglourius basterds però ara toca centrar-nos amb la continuació de la venjança de la Nuvia.

Després de la decepció de la setmana passada amb Kill Bill vol. 1 (repeteixo que crec que és una bona peli però està molt lluny del record idealitzat que m’havia fet) afrontava la segona part sense gaires expectatives. Més encara si tenim en compte que recordava moltes escenes de la primera part però amb prou feines tenia un record borrós d’aquesta segona. Doncs no sé si serà per tenir-la menys idealitzada o per les poques expectatives que Kill Bill vol. 2 em va entrar molt millor.

Suposo que estarem d’acord que sense ser tan espectacular com la primera és molt millor pel·lícula. Fa la sensació que Tarantino es conté més, s’esforça més en explicar una història i es deixa de les proves i “anades d’olla” de la primera part.

david_carradine_kill_bill2
Quentin Tarantino segueix oferint-nos unes escenes d’acció espectaculars però més treballades que a la primera part cosa que també passa amb els diàlegs. Diàlegs que pateixen un dels mals endèmics del director, allargar-se fins a l’extenuació. Alguns són interessants, divertits o enginyosos però s’ha de saber parar.

Si tinc que destacar una cosa d’aquesta segona part em decanto per Michael Madsen, del millor de la peli.

Kill Bill vol. 2 va passar més bé però segueixo pensant que tardaré a repetir l’experiència.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda