Cites – Capítol 21

Ens hi tornem a posar aquesta setmana comentant la primera cita en solitari de l’Elena i el final del triangle amorós Gina, Àlex i Ona. Avui ens centrem en cites que donen les últimes fogonades i fogonades que provoquen últimes cites.

L’Elena es prepara per celebrar una nit mexicana amb en Dídac però aquest la deixa plantada ja ha quedat amb en Sergi. Per no passar la nit sola l’Elena es llença a quedar amb el primer tipus que li fa el pes a l’aplicació, en Quim (David Marcé). Queden en un saló recreatiu i en Quim li proposa ser la seva parella en una partida de “laser tag” assumint un rol de Neo i Trinity. Tot i va més o menys bé fins que l’Elena per error el dispara i l’eliminen. Aquest s’enfada i tot i els esforços d’ella per evitar-ho l’acaba deixant plantada.

cites1

M’encanta l’Elena. La seva primera aparició ja em va semblar un alè d’aire fresc, aportant una diversió histriònica. Jo no sé vosaltres però m’ha encantat l’inici del capítol amb en Dídac i l’Elena preparant el sopar mexicà… la química entre aquests dos actors ens està donant algunes de les millors escenes d’aquesta temporada. Tornant a la cita en si, jo em pregunto com un personatge com en Quim té perfil en una aplicació de dating, i si és així, quants energúmens d’aquests ens hi podem trobar, és això habitual? Dol veure els intents de l’Elena d’adaptar-se a les paranoies d’en Quim i més encara els minuts finals on prova de continuar la cita i marxa descamisada. És la imatge de la decepció. Aquesta temporada en general s’està emplenant de finals feliços així que espero que aquesta merda de cita sigui una contrapartida per alguna trobada molt millor. Potser amb el company de pis de l’Àlex?

L’Ona es presenta a la botiga de discos on treballa la Gina i aconsegueix amb les seves maquinacions que la facin fora. Com sempre li passa, es penedeix i vol compensar la Gina amb diners. Quan l’Ona li diu qui és, la Gina l’obliga a quedar-se per parlar de l’Àlex… el qual està intentant recuperar la còrnia d’un avi mort en el seu domicili. Les dues es posen en contacte amb ell al mateix temps i ell ha de triar. Gina o Ona, pros i contres? Tot i la gran quantitat de contres és l’Ona la que ocupa el seu cor. Petons i final feliç (déjà vu).

cites2

Molt bon final d’aquesta trama. Hem tingut un mica de tot, moments còmics amb el company de pis de l’Àlex (el seu faaaaaqueeeeeer crec que l’incorporaré al meu repertori de “coletillas”) i amb les cares l’Ona (que expressiva que arriba a ser la Júlia Molins) i moments molt tendres com l’arreveure de la Gina i quan l’Àlex li confessa a l’Ona a la cafeteria el que sent per ella. Sí, sou molts els que haguéssiu triat la Gina, però estava molt clar que no feia per ell i què collons, que me n’alegro que es quedi amb l’Ona (#teamOna). I així tanquem la tercera trama amb un final feliç (Martin-Blanca, Sara-Marcel i ara aquesta) en una temporada en què sembla que els guionistes (de moment) ens volen donar més alegries que la temporada anterior. És una parella que m’encanta i m’agradaria veure’ls en una hipotètica tercera temporada però crec que la seva història acaba aquí. Una història entortolligada, amb un inici falsejat, un nus duplicat i un final dolç. Hi ha qui em diu que aquest final ja es veia a venir, però què voleu que us digui, a mi ja m’agrada que sigui així.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Àlex Sànchez

Col·laborador ocasional i caòtic. Genero opinions i crítiques totalment subjectives. Utilitzo habitualment paraules malsonants. Em considero fan de Miyazaki i Hosoda. El cine i la tele són la meva quarta afició preferida.