Cites – capítol 24

Afrontem la recta final de la temporada comentant la única cita de la Maria i en Pere i una nova troballa de l’Elena. Avui parlem de cites que condueixen a l’avorriment i a la indignació.

MODE IRÒNIC ON. En Pere està esperant a la Maria en una cafeteria amb un cara de felicitat extrema. Quan ella arriba tot va com la seda i no tenen cap discussió. Com que tot va tant rodat i en Pere té plenes facultats visuals decideixen agafar el cotxe i anar a París. Lo típic que penses després de fer un cafè, però que al final et lies i no tens mai temps de fer. Què pot sortir malament? Ah sí, que et pari la policia i et demani “los papeles” perquè has sobrepassat el límit de velocitat (però quina pressa tenies??). I quan estàs disfrutant TANT amb el capítol i et penses que els portaran a comissaria ve el fill de la Maria i t’estronca la diversió. Però, ei! el petó final de rigor que no falti.


MODE IRÒNIC OFF. M’he avorrit com una ostra en aquesta cita. De fet, crec que no m’avorria tant des de la cita d’en David (Miquel Fernández) amb la Bàrbara (Marta Marco) de la primera temporada. Mirant el costat positiu he pogut dedicar aquesta part del capítol a passar-me el twitter, enllestir el post de la Paula i la Sofia, fer un segon doctorat… etc. Sí, així sóc jo, un tio ponderat. No sé si ha estat la diferència d’edat amb els protagonistes o el forçar aquest histrionisme de la Maria, perquè es noti que és l’àvia de la Paula, el que m’ha matat. Suposo que la Maria tornarà a sortir al casament (o no) de la Paula, però mentre no hi hagi en Pere cap problema. Aquests dos per mi van al mateix sac allà on hi ha en David, l’Aurora i la Clàudia (Eva Santolaria).

En Berto (Artur Busquets) va molt calent i necessita que una cita a través de l’aplicació li funcioni. La Laia (Maria Huerga) la seva companya de feina, cansat de sentir-lo li organitza una cita amb l’Elena al mateix Escape Room on treballen, com si fos Cyrano de Bergerac. Com que és un desastre humà, maquinen amb la Laia que ella li enviarà indicacions a través d’un transmissor a l’orella. La cita va realment malament, fent que l’Elena vulgui marxar, fins que les instruccions de la Laia apareixen i la cita es torna a encaminar. Quan ja està tot de cara i l’Elena està a punt de caramel, a la Laia la traiciona el subconscient i s’acaba declarant a en Berto. Aquest surt corrents, la va a buscar i al final… – què? Ens liem? Venga.


PERÒ AIXÒ QUÈ ÉS??? Com és possible que li tornin a fer això a l’Elena? Estic indignadíssim. Hem de maltractar-la d’aquesta manera? Aquesta vegada no s’ha trobat un complet gilipolles, però en algunes ocasions m’he posat les mans al cap de les tonteries que deia en Berto (quan no estava sota control de la Laia). A més, pobre Elena ja és el segon cop que posa els morritos pel petó i dos cops que li fan la cobra. S’ha de dir, però, que en aquest cas es veia a venir que la Laia estava enamorada d’en Berto i que d’alguna manera s’acabaria sabent. Passant d’aquests dos i mirant les sinopsis dels capítols restants, veiem que l’Elena sortirà en els dos últims. Tindrà una cita amb en Gerard (el pagafantes del casino en la cita de la Sara i en Marcel) i apareixerà al casament (o no) de la Paula. Esperem que d’alguna manera tingui un final feliç, i així em podré treure aquesta agror que porto a sobre.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Àlex Sànchez

Col·laborador ocasional i caòtic. Genero opinions i crítiques totalment subjectives. Utilitzo habitualment paraules malsonants. Em considero fan de Miyazaki i Hosoda. El cine i la tele són la meva quarta afició preferida.