Cites – Capítols 18 i 19

Reprenem el nostre repàs setmanal i caòtic de Cites, la sèrie que s’emet els dilluns i que comentem bisetmanalment i així i tot de manera poc regular. En defensa meva diré que és part del meu encant.  Avui va d’aniversaris, triangles amorosos i restaurants tancats.

És l’aniversari de Àlex, i la Gina li ha organitzat una nit per no oblidar. I què millor que colar-se al circ de nit esquivant al segurata? Anem encadenant escenes a cada qual més hilarant en què el ranci (perquè mira que està sosu en aquest capítol) de l’Àlex només fa que posar cara de pa remullat. La Gina li està contínuament preguntant què li passa i que quan ell cregui convenient ja li explicarà. Òbviament han d’acabar fugint i acaben a la platja. Allà la Gina li confessa que es va fer un petó amb en Marc i l’Àlex es veu forçat a dir que es va enrollar amb l’Ona. La Gina marxa i l’Àlex torna fet una merda a casa on l’espera un regal de l’Ona. Una samarreta de Candem Town. PAM. Estocada al cor. En aquest capítol les diferències entre l’Àlex i la Gina es fan més evidents. La Gina no fa per ell, hi hagin banyes o no. Gina prova-ho amb en Marc que ara tens via lliure i tu Àlex recapacita què vols amb l’Ona i si pot haver-hi perdó. Felicitar el programa perquè fer passar la nit al circ ho he trobat una idea brillant.

Martin i Blanca

En Martin i la Blanca ara mateix aquesta parella estarien en el meu top 3 de parelles de Cites. És l’aniversari d’en Martin i la Noa li ha preparat un pastís, però…amb l’ajuda de la Laura, la seva mare. No havien quedat així, s’havia de pactar les visites. A tot això la Blanca s’ha agafat el dia lliure i també es presenta per sorpresa amb un pastís. A partir d’aquí comença el que es podria definir com una sitcom, selfie dels 4 junts, discussió a sotto voce entre Martin i Blanca i la CONVERSA de ioga. –Tu quin ioga fas? – Jo? Ioga de gimnàs (brillant). La Laura li regala a en Martin un esbós del tatuatge que li va fer fa anys a l’esquena i la Blanca acaba marxant enfadada. Però, això és TV3 i CITES, així que en Martin la persegueix i li torna a confessar que està enamorat. A la mateixa plaça en què es van conèixer. Morreo i aplaudiments. La introducció de la Laura ha acabat esperonant a la Blanca a reconèixer el que sentia pel nostre tatuador preferit. El dubte que m’entra ara és si això tindrà continuïtat. Ja portem 3 cites en 6 capítols així que potser els podríem deixar descansar.

L’Olga està preparant unes gyozes (es fan així?), ja que tenen convidats a casa. Una companya de feina que ha trobat parella a través de l’aplicació. L’Albert es riu de l’atenció que el noi li professa però amb els comentaris de l’Olga ja veus que a ella no li sembla tan malament. Durant el dinar la companya explica que en Guillermo va buscar expressament a l’Olga. La parella marxa i comencen les preguntes. – Qui és en Guillermo? – El del trio… Comencen a arribar preguntes més incisives – Perquè no m’ho havies dit fins ara? I desemboca amb una Olga que no pot evitar mentir quan li pregunten si s’ha tirat en Guillermo un altre cop. La discussió no arriba a pujar mai de to, i és bastant sensata fins que es veu que l’Olga no pot continuar vivint amb l’Albert i marxa de casa. L’última frase de l’Albert és matadora: – No vinguis a buscar-me quan t’adonis que t’has equivocat. El nivell dels dos actors és impressionant. Com continuarà? Anirà l’Olga a buscar en Guillermo? Hi haurà una trobada “inesperada”?

He deixat pel final la primera cita entre en Dídac (Alain Hernández) i en Sergi (Llorenç González). En Dídac està nerviós (1a fase) ja que ha quedat amb en Francesc, amb qui porta parlant durant un temps a través de l’aplicació. Ha tancat el restaurant i prepara un sopar pels dos, però quan arriba la seva cita resulta que en Francesc no és tal, sinó que és en Sergi, un polític (entenem que carrega cap a la dreta) que ha utilitzat un perfil fals per xatejar. Un Dídac rabiós (2ona fase) el fa fora i no l’escolta. A tot això arriba la companya de pis d’en Dídac, l’Elena (Paula Malia) molt borratxa… que ha tingut una cita horrorosa. L’Elena pressiona en Dídac perquè torni a quedar amb en Sergi, ja que aquest com a mínim ha estat honest. La situació es va destensionant entre els dos però ai! l’Elena està tancada al lavabo i continua molt borratxa (qui no ha enviat missatges en aquest estat etílic?). Entre els dos la porten a casa i allà en Dídac es destensa (3a fase) explicant que fa 3 anys que es va matar la seva parella i germà de l’Elena i que en Francesc era la primera persona de qui s’interessava, d’aquí la reacció al veure’s enganyat. S’acomiaden amb un petó i amb la “promesa” de trucar-se. Per mi, pot ser ha estat la millor cita que hi ha hagut aquesta temporada. No només m’ha agradat la trama i la resolució sinó que ens han presentat l’Elena, el personatge més histriònic i divertit de tota la temporada. Si us plau, demano que l’Elena tingui una cita com a protagonista.

Dídac i Sergi

Una última reflexió per acabar el post. No sé exactament quants capítols tindrà la temporada però em dóna la sensació que es deixa reposar poc entre trames i hi ha poca entrada de parelles noves. Veurem.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Àlex Sànchez

Col·laborador ocasional i caòtic. Genero opinions i crítiques totalment subjectives. Utilitzo habitualment paraules malsonants. Em considero fan de Miyazaki i Hosoda. El cine i la tele són la meva quarta afició preferida.