0

Cites

Actualment puc dividir la gent del meu voltant en dos grups. Dilluns_nit_GAMEOFTHRONES o Dilluns_nit_CITES. Jo evidentment sóc de la primera facció però estic molt enganxat a CITES de Tv3, que per sort el puc mirar amb un dia de retard i no em preocupa menjar-me espòilers.

Ara fa dues setmanes va tornar aquesta ficció derivada de la versió britànica de Dates, però passada pel prisma català. I que bé que li senta!. Sabem que alguns protagonistes repeteixen i que s’incorporen nous actors/actrius per compensar les històries que perdem. Això és una bona notícia, ja que torna la Laia Costa (debilitat personal) i perquè algunes de les històries ja tenien un final relativament tancat que no convidava al retorn (sí, et miro a tu Aurora).

Han passat uns dos anys des del final de la primera temporada i els protagonistes ja coneguts han patit alguns canvis significatius. Començarem per aquí.

Al final de la primera temporada vam deixar la Blanca (Bea Segura) embarassada per sorpresa d’en Martin (Isak Férriz) i aquest acceptant el rol de pare. A l’inici ens trobem en Martin cuidant del nen i convidant a la Blanca a sopar. Va passant el temps i en Martin comença a sentir alguna cosa per ella però la Blanca no respon massa bé. Móns massa diferents? En aquest moment la sèrie ens proposa la tornada de la mare de la Noa, que treu en Martin de la zona de comoditat. Com afecta la presència d’aquest personatge a la relació? Aquesta “cita” és la part més destacable del primer capítol, molt bona química entre els dos i com sempre és refrescant veure la Bea Segura en pantalla.

cites6

En el segon capítol ens trobem l’Àlex (Biel Duran) una mica fora de lloc en una festa diürna, mentre ens presenten a la Gina (Marina Salas) com a la seva nova parella. Què ha passat amb l’Ona? Ho sabrem ben aviat suposo. El descol·locament de l’Àlex amb els amics de la Gina és fàcilment identificable, ja que amb major o menor mesura ens ha passat a tots. Però aquí apareix un mascle alfa, en Marc (Nao Albet) on es demostra que ha estat enamorat de la Gina tota la vida i ridiculitza a l’Àlex davant de tothom. Es repeteix una mica el patró de la història anterior on apareixen dubtes entre l’Àlex i la Gina, ja que provenen de móns molt diferents. Agraeixo que aquesta cita passi de dia i en un ambient no pijo o hipster de Barcelona. Bé pel canvi de direcció. A més, tinc la sensació que aquesta cita introduirà en Marc com a posterior protagonista. I perquè no amb la Gina?

Ara ja toca parlar de les parelles noves. Aquí la introducció no és tan satisfactòria.

En Marcel (Marcel Borràs) i la Sara (Alba Ribas) es troben en un bar per establir les normes per ser follamics. El punt de partida sembla interessant i després d’un petit rodeig de la Sara  acaben al llit. Al llarg del seu metratge es va recalcant el “què passarà si algú s’enamora?”. Això és CITES i és TV3, segur que passa i s’haurà de solucionar.  Aquí sí que crec que el càsting ha fallat. No m’ha agradat gens l’actor que fa de Marcel, l’he vist descol·locat i no m’ha transmès res. Espero que en futures cites millori, ja que entenc que no es tornarà a donar la mateixa situació de bar+llit i que hauran d’afrontar nous reptes. O no els tornarem a veure més (que també pot passar).

cites5

L’Olga (Núria Gago) i l’Albert (Julio Manrique), contracten en Guillermo (Alfona Bassave) un professional per fer un trio, per poder sortir de la monotonia. Apareixen dubtes entre els dos però l’aparició d’en Guillermo accelera les coses. Com no, a vegades tres és multitud i apareixeran dubtes a la parella. No em dóna la sensació que aquesta sigui una història amb gaire més recorregut, espero equivocar-me perquè podria donar molt de joc, tant per la banda de l’Olga tornant a buscar en Guillermo com l’Albert buscant altres incentius fora de casa.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Àlex Sànchez

Col·laborador ocasional i caòtic. Genero opinions i crítiques totalment subjectives. Utilitzo habitualment paraules malsonants. Em considero fan de Miyazaki i Hosoda. El cine i la tele són la meva quarta afició preferida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *