Comic book men

Comic-Book-Men_510Si us agraden els còmics i les pelis de superherois crec que és imprescindible que feu un cop d’ull a Comic book men, el reality que ha creat Kevin Smith (Clerks, Mallrats, etc.) sobre el dia a dia de la botiga de còmics que té a New Jersey i el podcast setmanal que fa amb els seus treballadors (la majoria dels quals són amics de la infància del director)

Cada capítol ens barreja les curiositats que passen a la botiga (habitualment amb gent que vol vendre material que té a casa seu) i la gravació d’un podcast on Smith i els seus amics comenten la jugada o discuteixen sobre temes que tots els aficionats dels còmics hem mantingut alguna vegada (quin és el millor batmóvil, la millor catwoman, etc.).

Molt a l’estil de Miami Ink, Auction Hunters o altres reality que es fan a Estats Units, Comic book men va destinant a un públic molt concret, aquells que ens ho passem bé escoltanthomes adults parlant de quina classe de superpoders preferirien tenir o ens emocionem quan algú ensenya un autèntic sabre làser de l’Imperi contraataca, la resta molt probablement us avorrireu als cinc minuts.

La primera temporada consta de sis capítols d’una hora de duració mentre que la segona ha augmentat el nombre de capítols fins a 16 però n’ha reduït la duració a 30 minuts.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda