Cómo acabar con tu jefe

m_392_hb_buntingpanel_Aniston_intl.inddConfesso que quan es va estrenar al cinema Cómo acabar con tu jefe vaig passar-la de llarg pensat que era una més de les inacabables comèdies romàntiques/tontes que s’estrenen avui en dia. Un cop vista a televisió puc dir que em vaig equivocar. No revoluciona el món de la comèdia ni inventa res nou però és molt entretinguda de veure i té un estil d’humor que escapa de la típica broma fàcil i senzilla.

L’argument és senzill, tres amics detesten els seus caps i decideixen que cadascú d’ells s”ocupi d’assassinar el cap d’un dels altres. Amb aquesta senzilla premissa es comencen a desenvolupar un seguit de situacions que portaran als tres protagonistes (Jason Bateman, Charlie Day i Jason Sudeikis) a complicar-se força la vida.

Si bé el pes de la pel·lícula el porten els tres actors principals, un dels motius que funcioni és el brillant paper que fan els tres corresponents caps,  Kevin Spacey que interpreta un cap explotador i paranoic, Collin Farrell fent d’un cap brut i maleducat que només es preocupa de tenir diners per festes i putes i una magnífica Jennifer Aniston fent de dentista ninfòmana.

Tots ells (amb la col·laboració de secundaris com Jamie Foxx o Jennifer Hasty) s’encarreguen d’interpretar i fer seus uns diàlegs ràpids i intel·ligents que són la principal força de la pel·lícula. Com és normal la pel·lícula també utilitza recursos fàcils de l’humor però, a diferència de moltes altres, no els converteix en el punt principal de la peli, els utilitza com un recurs més sense abusar-ne.

En fi, si un dia us ve bé una comèdia entretinguda que no us tracti com estúpids Cómo acabar con tu jefe és una bona opció.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda