DC’s Legend of tomorrow

dc2Arrow, The Flash, Supergirl i ara DC’s Legends of tomorrow, l’editorial DC segueix fent feina per crear el seu propi univers televisiu en clara competència amb Marvel.

El que va començar com un possible spin-off centrat en el personatge d’Atom/Ray Palmer s’ha acabat convertit en una sèrie grupal que inclou gran part dels secundaris més interessants del les dues sèries grans de DC, Arrow i The Flash. Part de l’arquer de DC tenim el mateix Atom i Sarah Lance, ara convertida en White Canary i per part del velocista tenim Captain Cold, heatwave, Firestorm, Hawkman i Hawkgirl. Aquest curiós grup d’herois es reuneix per obra i gràcia de Rip Hunter, un Senyor del Temps que viatja al passat des d’una època on l’immortal Vandal Savage ha aconseguit conquerir el món i acabar amb qualsevol resistència. Decidit a canviar el futur, Hunter reuneix aquest grup per viatjar pel temps buscant Savage i derrotant-lo abans no arribi a conquerir el món.

No ens enganyem, la sèrie no és res de l’altre món però fa la sensació que n’és conscient i no vol anar més enllà. Els primers capítols entretenen i diverteixen i això ja és un què. Els mateixos protagonistes són conscients que els seus personatges no tenen el carisma ni l’atractiu que tenen els de les sèries principals i per això fan un esforç extra per fer-ho passar bé.

DC’s Legends of Tomorrow no aportarà res significatiu a l’univers DC ni farà trontollar la història de cap dels personatges principals, sigui de televisió o cinema, però us pot fer passar una bona estona.

dc3

És cert que en qualsevol univers de còmic els viatges en el temps són recurrents, Cable, Bishop, Days of the future past, The return of Bruce Wayne, etc. Són moltes les històries on els personatges es mouen a través del temps però per molts Legends of Tomorrow té un toc especial, una espècie d’homenatge a Doctor Who que encara li dóna més gràcia a la sèrie. Que Arthur Darvill, antic company de l’onzè Doctor sigui un Senyor del Temps és genial.

En definitiva, DC’s Legends of Tomorrow és un simple entreteniment que us farà passar una bona estona si no us la preneu seriosament.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda