De la gran a la petita pantalla

Televisió i cinema sempre han anat molt lligats. Moltes sèries de TV han fet el salt, amb més o menys sort, a la gran pantalla però últimament els papers s’estan invertint.

L.A.-Confidential

Des de fa uns anys el fenomen de les sèrie de televisió s’ha popularitzat i són molts els actors coneguts de cinema que fan el pas a protagonitzar històries setmanals a la petita pantalla. Ara són els productors que han vist en les sèries l’oportunitat d’obtenir més beneficis de productes que ja havien passat a millor vida. Si normalment el cinema es nodria de la televisió, els llibres o els videojocs per aconseguir idees noves, amb la televisió crec que passa un fet diferent. En aquest cas les productores han vist que convertint les seves pelis en sèries en poden allargar la vida útil i aconseguir més rendibilitat. I que l’èxit o el nom que tingui una pel·lícula pot garantir un mínim de públic (que no de qualitat) a la sèrie.

zombielandAquest fet l’hem pogut veure amb sèries ja estrenades com Hannibal basada en la saga d’Hannibal Lecter i en Bates Motel on s’explica la infantesa del protagonista de Psicosis però no són les úniques. Martin Scorsese ja ha anunciat la intenció de convertir Gangs of New York en una sèrie, Amazon s’ha fet càrrec de l’adaptació de Zombieland i el pilot ja es pot veure per internet , MTV prepara l’adaptació de Scream i l’anunci de continuar les històries de L.A. Confidential en sèrie.

En definitives, productores, cadenes de televisió, anunciants, etc han descobert un filó que pretenen explotar al màxim on trobarem molt bon material però on  molt segurament també ens haurem de menjar molta merda i veure convertides pelis que recordàvem amb certa estima en un producte de segona per televisió.

I vosaltres què en penseu? Us agrada veure les vostres pelis preferides convertides a sèries? Quina peli adaptaries a tv?

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda