Defiance

defiance02La veritat és que el capítol pilot m’ha agradat més del que esperava. La sèrie explica la fràgil convivència a la Terra entre humans i votans (un grup de set races alienígenes diferents) en un futur no molt llunyà desprès que el sistema solar habitat per els votan explotés i intentessin establir-se al nostre planeta.

Amb Defiance la cadena Syfy ha agafat una mica d’aquí i d’allà del món de la ciència-ficció i ha creat un producte propi que veurem si evoluciona cap un una entitat própia o es queda en res. Amb el primer capítol les perspectives són bones i si la sèrie és capaç d’aprofitar tots els recursos es pot convertir en un bon producte.

Un dels punts més positius és l’estil sèrie B tant característic de Syfy que respira tota la sèrie, molt semblant al que va convertir en un èxit Farscape. De moment bones perspectives per un producte entretingut que s’atreveix amb un gènere molt maltractat a la petita pantalla, la ciència-ficció.

defiance03

Per cert, Syfy ha volgut ampliar l’univers de Defiance creant un MMORPG paral·lel a la sèrie.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda