Destrossant Sherlock

Fa dos anys la BBC i Steven Moffat ens van sorprendre amb Sherlock, una nova visió del personatge creat per Sir Arthur Conan Doyle. Amb un increible Benedict Cumberbatch en el paper de Sherlock i Martin Freeman com l’inseparable Watson la sèrie ens situava al personatge  l’època actual unit les capacitats deductives de Holmes a la tecnologia i l’estil de vida actuals.

Amb tres capítols magistrals per temporada (de moment n’hi ha dues i s’està preparant la tercera) Moffat a fet reviure i ha acostat als més joves un dels clàssics de la literatura. A més fent-ho d’una manera digne i respectuosa amb la creació de Conan Doyle. Tot el contrari del que sembla que farà en breu la CBS amb el seu nou projecte: Elementary.

La cadena americana crea la seva pròpia versió de Holmes, amb Jonny Lee Miller com el famós detectiu i Lucy Liu com l’inseparable company (ara companya) però els canvis no s’acaben aquí, Holmes deixa Londres i el 221B de Baker Street per traslladar-se a Nova York (segurament un personatge europeu en una ciutat europea era massa per el públic americà) i, basant-nos en el tràiler el Holmes americà sembla més un fatxenda intel·ligent que un inadaptat brillant com és el de Moffat.

Com sempre donaré una oportunitat a aquesta nova sèrie però la sensació és que la sèrie no serà més que una nova versió de CSI.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda