0

Doctor Who – Asylum of the Daleks

Ja ha tornat. L’inconfusible só de la Tardis torna a sonar als altaveus dels nostres televisors. El Doctor ha tornat. I torna com sempre, per la porta gran.

En aquest primer capítol de la setena temporada ens tornem a trobar els Daleks, els pitjors enemics del Doctor. Però aquesta vegada la raça mecànica no busca el Doctor per exterminar-lo, el busquen per demanar ajuda. Així el Doctor, l’Amy Pond i en Rory són conduits fins al Manicomi dels Daleks, un planeta on els Daleks ferits o que funcionen malament són abandonats. Un cop allà el Doctor es veu obligat a desconnectar un camp de força que protegeix el planeta i fer els possibles per escapar amb l’ajuda d’un misteriós personatge, la Oswin. Tot això mentre s’enfronta als pitjors Daleks, aquells que han sobreviscut a una trobada amb ell i el recorden a més odi.

Steven Moffat torna a escriure un capítols digne de la llegenda del Doctor. Tot és com sempre però al mateix temps tot ha canviat. El Doctor torna a reunir els seus companys però l’Amy i en Rory no es troben en el seu millor moment, els Daleks són uns enemics poderosos però ara necessiten l’ajuda del Doctor i la misteriosa ajudant del Doctor no és més del que sembla.

Per acabar de donar el cop d’efectes la relació entre els Daleks i el Doctor mai tornarà a ser igual, o potser si? Només la ment de Steven Moffat coneix la resposta.

Per si ho vols compartir...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *