Doctor Who – Asylum of the Daleks

Ja ha tornat. L’inconfusible só de la Tardis torna a sonar als altaveus dels nostres televisors. El Doctor ha tornat. I torna com sempre, per la porta gran.

En aquest primer capítol de la setena temporada ens tornem a trobar els Daleks, els pitjors enemics del Doctor. Però aquesta vegada la raça mecànica no busca el Doctor per exterminar-lo, el busquen per demanar ajuda. Així el Doctor, l’Amy Pond i en Rory són conduits fins al Manicomi dels Daleks, un planeta on els Daleks ferits o que funcionen malament són abandonats. Un cop allà el Doctor es veu obligat a desconnectar un camp de força que protegeix el planeta i fer els possibles per escapar amb l’ajuda d’un misteriós personatge, la Oswin. Tot això mentre s’enfronta als pitjors Daleks, aquells que han sobreviscut a una trobada amb ell i el recorden a més odi.

Steven Moffat torna a escriure un capítols digne de la llegenda del Doctor. Tot és com sempre però al mateix temps tot ha canviat. El Doctor torna a reunir els seus companys però l’Amy i en Rory no es troben en el seu millor moment, els Daleks són uns enemics poderosos però ara necessiten l’ajuda del Doctor i la misteriosa ajudant del Doctor no és més del que sembla.

Per acabar de donar el cop d’efectes la relació entre els Daleks i el Doctor mai tornarà a ser igual, o potser si? Només la ment de Steven Moffat coneix la resposta.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda