Doctor Who

doctor_who_3A partir d’aquesta setmana els diumenges tenen un nou nom. Des d’aquest diumenge i durant 13 caps de setmana coneixerem els diumenges com El dia del Doctor.

Doctor Who ha tornat. Després d’una temporada de canvis amb un final amb regust amarg, ja tornem a tenir entre nosaltres l’univers creat fa més de cinquanta anys per Sydney Newman i que ara capitaneja Steven Moffat amb Peter Capaldi com a rostre del Doctor.

Si la temporada passada va ser la de presentació de Capaldi com a nou Doctor, aquesta ja sabem que serà la d’acomiadament de Jenna Coleman com a Clara. Una llàstima, al principi em costava trobar la química entre ells però a poc a poc van anar encaixant fins a fer un bon duet.

Doctor Who arranca de manera espectacular aquesta novena temporada. Tots els que vam acusar Moffat de no saber acabar la temporada anterior ens trobem amb un pròleg abans dels crèdits que ens deixa de pedra. No faré spoilers però un únic nom ens deixa glaçats just abans de la careta de la sèrie. L’inici promet, la resta del capítol no decep.

Capaldi es veu molt còmode en un paper que ja ha fet seu, cosa que queda més que demostrada a l’escena del circ viking, on ell i una guitarra elèctrica es fan amos i senyors de l’escenari i et mostren una de les millors cares del Doctor, l’altre cara la veiem en l’enfrontament en el seu arxienemic. El Doctor eufòric desapareix per deixar pas al Doctor turmentat, un canvi que Capaldi executa de forma magistral.
Per si no n’hi havia prou Coleman li dóna el punt de tendresa i humanitat que necessita el Doctor mentre que una magnífica Michelle Gomez li dóna un punt esbojarrat però profund que el fan un gran personatge.

doctor_who2

Aquesta temporada pinta molt interessant, pel poc que sabem de l’argument gràcies al primer capítol veiem per on pot girar tot però, argument bàsic a banda, sabem que la River Song tornarà i això sempre és un punt a tenir en compte.

Esperem que Moffat sigui capaç d’aguantar aquest nivell tota la temporada. Mentrestant donem la benvinguda al Doctor i tots els seus acompanyants!

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda