Dr. Horrible’s Sing-Along Blog

Aprofitant l’estrena de la vuitena temporada de How i met your mother amb Neil Patrick Harris i la cinquena de Castle amb Nathan Fillion aprofito per parlar-vos de Dr. Horrible sing-along blog, una web-sèrie musical que Joss Whedon (Buffy vampire-slayer i The Avengers) es va inventar l’any 2008 per demostrar que amb pocs recursos i fora dels circuits habituals també es podien crear productes de qualitat.

La sèrie està formada per tres capítols de 10-15 minuts cada un i està protagonitzat per alguns dels actors més representatius del món freak, Nathan Fillion (Firefly) i Felicia Day (The Guild) amb companyia de Neil Patrick Harris (The Smurfs) i Simon Helberg (The big bang theory).

La sèrie es pot trobar a iTunes Store o buscant per youtube (la podeu trobar sencera i amb subtítols en castellà). És una comèdia musical entretinguda amb unes cançons que enganxen i diverteixen.

La sèrie es va estrenar a internet el 2008 i l’octubre del 2012 The CW l’emetrà per televisió. S’espera que l’any 2013 tingui una segona part.

P.D. Sí, he aprofitat el post per posar una imatge sexy de Felicia Day.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda