Dragon Ball Super

dbsColla de fills de puta. Amb aquesta frase en faig prou per definir tots els responsables de Dragon Ball Super però com que el post em quedaria una mica curt deixeu-me esplaiar una mica més.

Colla de fills de puta. Bola de drac va marcar una generació en la seva estrena. Som molts els que corríem a veure els capítols, compràvem els còmics (les mítiques sèries blanca i vermella) o intercanviàvem fotocòpies al pati de l’escola. A mesura que aquests ens hem fet grans una nova generació ens ha agafat el relleu amb remissions, nous recopilatoris, videojocs, etc. I quan la primera generació hem entrat al misteriós món de la paternitat hem adoctrinat la nostra descendència amb la religió de Bola de Drac. Per aquest motiu vam ser molts els que ens vam il·lusionar amb l’anunci de Bola de Drac Super. Una nova sèrie de Bola de Drac amb Akira Toryiama involucrat el guió! Una nova oportunitat de gaudir d’en Son Goku i companyia oblidant Bola de Drac GT! Colla de fills de puta.

L’argument ens situa sis mesos després del final de la saga Buu, obvia la saga GT i vol ampliar la història de les pel·lícules La batalla dels Déus i La resurrecció d’en Freezer (la primera és una vergonya, la segona encara no l’he vist). A l’hora de la veritat el que ens trobem és un refregit de La Batalla dels Déus. La peli dura una hora i mitja i, de moment, portem 5 capítols de 20 minuts de duració que expliquen la primera mitja hora de peli. Si mai voleu un exemple d’estirar un argument fins a l’extenuació poseu aquests capítols com a mostra. Els 100 capítols previstos de la sèrie ja sabem d’on surten. Colla de fills de puta.

dbs3

El pitjor no és el reciclatge d’un argument i l’intent de vendre’l com una cosa nova, el pitjor és fer-ho amb desgana i pensant que els fans comprarem qualsevol merda que es faci amb el nom de Bola de Drac al davant. En uns temps on estem acostumats a un dibuix de qualitat i on l’intro de Bola de Drac Kai ens va ensenyar com es veuria un Goku amb una neteja de cara no es pot presentar una sèrie que dibuixaria millor un mico ensinistrat o la meva filla de sis anys. En els quatre primers capítols les diferències de qualitat eren mínimes (tot i que en el 4 ja començaven a fer una mica de pudor) però aquest cinquè capítol la cosa ha passat els límits. La major part del capítol està dibuixada amb poques ganes i un estil molt senzill però en algunes parts el dibuix és, senzillament, vergonyós.

Si aquest és en Goku d’avui en dia el millor és tancar la televisió, youtube o qualsevol altre mitjà abans que qualsevol nouvingut pugui pensar que aquesta merda és la que ens va fascinar de joves. Si no recordo malament durant la saga Cèl·lula la sèrie també va patir una baixada de nivell però ni de lluny tan aberrant com la que estem veient ara.

dbs2

Ara per ara em dono de baixa d’aquesta nova saga, d’aquí uns capítols potser li donaré un cop d’ull per veure si la cosa ha millorat o segueixen prenent-nos per uns imbècils capaços d’empassar-nos qualsevol cosa. Si aquesta nova saga ens volia fer oblidar Bola de Drac GT l’únic que està aconseguint és que miri la saga d’en Goku petit i d’en Baby amb millors ulls.

Colla de fills de puta, deixeu la memòria d’en Goku i el record de milers d’adolescents que estem voltant els 40 anys en pau.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda