El final de les xafarderies

Quan has començat a seguir una sèrie costa decidir abandonar-la. A mi m’ha passat més d’una vegada, per exemple m’he empassat les deu temporades de Smallville, i encara em segueix passant.

Aquesta setmana s’han presentat molts tràilers de les noves temporades i, entre ells, el de Gossip Girl. Ho reconec, segueixo Gossip Girl, és un d’aquells petits plaers culpables que tots tenim. Vaig començar a veure la sèrie una d’aquelles temporades d’estiu que hi ha poc moviment a la televisió i puc dir que em va enganxar. No deixava de ser una Sensación de Vivir, un Romeo i Julieta actualitzat, en definitiva un bon entreteniment. Al final vaig anar seguint la sèrie a ritme americà i encara ho segueixo fent tot i que el nivell ha baixat moltíssim. Al llarg d’aquestes cinc temporades els arguments s’han tornat repetitius, poc creïbles i més propis d’una telenovel·la sud-americana que d’una sèrie que intentava retratar una part de la joventut de Nova York.

La sisena serà la darrera temporada i no espero trobar cap canvi significatiu però la seguiré mirant. Suposo que en part em sap greu perdrem el final de la història i en part per costum però cada setmana esperaré el dimarts (als EEUU s’emet els dilluns) per veure les aventures d’en Dan, la Serena i els altres. Moltes vegades m’he quedat sense saber el destí d’un personatges per culpa d’una cancel·lació (Firefly i Jericho són dues espines clavades) com per no veure el final d’una sèrie que he començat i deixen acabar.

Per cert, no us estranyi que segueixi una sèrie com aquesta, com ja he dit m’he empassat tot Smallville i sóc dels que encara mira Falling Skies i Sobrenatural amb l’esperança que el següent capítol serà millor que l’anterior.

Algun dia haurem de parlar de perquè ens costa deixar de veure una sèrie.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda