El gran germà ens vigila

Una de les sèries que em va enganxar l’any passat va ser Person of interest i esperava amb ganes el seu retorn.

Aquesta segona temporada comença al mateix punt on va acabar la primera. Amb en Harold Finch (Michael Emerson) segrestat i en John Reese (Jim Caviezel) demanant ajuda a la màquina per salvar-lo.
De moment aquest inici de temporada ens ha portat un parell de canvis que haurem de veure com evolucionen.

El primer canvi és separar els dos personatges principals. La relació Finch-Reese era un dels pilars de la sèrie i haurem de veure si per separat tenen el mateix ganxo que junts. L’altre canvi principal és la humanitat que se li dóna a la màquina en aquest primer capítol. De cop i volta ha deixat de ser un software molt sofisticat per esdevenir una entitat amb pensaments i sentiments propis. Un canvi que pot portar la sèrie cap uns arguments que no necessita i que poden fer-la trontollar. La sèrie és senzilla i no ens cal posar grans misteris, amb una petita conspiració i casos aïllats en fem prou.

De moment el capítol m’ha agradat tot i aquest petits dubtes que em generen els canvis. Tota sèrie ha d’evolucionar i haurem de veure cap on ens vol portar Jonathan Nolan amb Person of interest. De moment el que si podem confirmar és que aquest any tindrà més presència el personatge interpretat per Amy Acker i no crec que això sigui motiu de queixa per part de ningú.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda