2

El joc torna a començar

Si no heu vist el primer capítol de la tercera temporada no continueu llegint o us emportareu algun que altres spoilers.

got_tyrionGame of Thrones ha tornat de la mateixa manera que va marxar, amb un nivell molt alt. Amb les dues primeres temporades la sèrie ja ha agafat un ritme constant que no sembla voler abandonar. No trobem grans salts de qualitat entre un capítol i un altre, simplement manté un nivell alt de forma constant.

Amb aquesta tercera temporada ja coneixem els personatges, els seus caràcters, motivacions etc. i és per això que la sèrie ja pot anar més per feina. Per una banda això és positiu ja que es tracta d’adaptar el llibre més llarg de la saga (la versió catalana és de 1100 pàgines) i s’han d’explicar moltes coses però per un altre costat fa que alguns espectadors es puguin perdre una mica. Un bon exemple és que vam deixar Daenerys a Qarth amb els dracs força petits i la trobem a bord d’un vaixell camí d’Astapor amb els dracs més crescuts. D’on surt el vaixell el vaixell? Quin és el motiu d’anar a Astapor? Totes aquestes preguntes que en el llibre queden explicades s’obvien en la sèrie. És comprensible, no es pot explicar tot però mirant la sèrie amb algú que no ha llegit els llibres aquest salt la va sorprendre bastant.
En aquest capítol també vam gaudir de grans moments com la primera trobada d’en Jon amb en Mance Ryder i la conversa d’en Tyrion amb Tywin Lannister.

De moment poca cosa més, una sèrie imprescindible amb una factura excel·lent que qualsevol fan de la televisió ha de veure.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

2 Comments

  1. Em sembla bé que la sèrie vagi al gra i segueixi la 2a temp. però si agafem aquest primer capítol aïllat, no te gaire força, i no la salvo per això, perquè no és una introducció. Tot i això, serà una molt gan temporada, amb molta acció, sorpreses i aventures.

    • Serà un gran temporada, ja tinc ganes de veure com adaptaran tot el que passa al llibre tot i estar segur que moltes coses les hauran de simplificar o deixar de banda.
      No és un gran capítol (tot i que manté un nivell molt alt) però crec que hem de veure la sèrie com un conjunt més que per capítols individuals (cosa que reconec no faig amb altres sèries 😉 )

Comments are closed.