El personatge – Blake Lively

blakeRossa, alta, guapa, filla d’un actor i una agent literària i protagonista d’una sèrie juvenil d’èxit, Bake Lively semblava tenir-ho tot de cara per triomfar al cinema però la seva carrera és força irregular.

Nascuda el 25 d’agost de 1987 (29 anys) com Blake Ellender Brown a Los Angeles, California. Blake és filla de l’actor Ernie Lively i l’agent Elaine Lively i la més jove de cinc germans, tots ells actors.

Blake Lively debuta al món de l’espectacle, l’any 1998 amb un petit paper a Sandman dirigida pel seu pare. L’any 2005 interpreta el personatge de Bridget a Uno para todas (The sisterhood of traveling pants) al costat d’Amber Tamblyn, Alexis Bledel i America Ferrara. Amb aquesta pel·lícula Lively comença a destacar com a ídol adolescent.
Posteriorment interpreta petits papers a Admitido (Accepted, 2006) i Simon Says (Simon Says2006) però és l’any 2007 on es converteix en una estrella mundial amb el paper de Serena Van Der Woodsen al drama Gossip Girl de The CW Television. Lively interpreta el paper de la jove i adinerada Serena durant les sis temporades de la sèrie.

blake2L’any 2008 repeteix el paper de Bridget a Uno para todas 2 (The sisterhood of travelling pants 2) i fa un petit fragment de New York, I love you (2008).

L’any 2010 i dirigida per Ben Affleck, Lively fa el seu millor paper (fins al moment) a The Town. Ciudad de ladrones. A partir d’aquest moment la carrera de Blake Lively sembla a punt d’arrencar amb força però l’any 2011 participa en un dels fracassos més sonats dels últims temps, l’adaptació cinematogràfica del còmic Green Lantern. Aquesta pel·lícula li serveix per conèixer la seva parella actual (Ryan Reynolds) però no ajuda gens la seva carrera.

Oliver Stone l’escull per protagonitzar Savages, un drama on Lively explota la seva sexualitat però la pel·lícula no acaba de funcionar.

Avui en dia la podem veure a Infierno Azul (The Shallows, 2016) de Jaume Collet-Serra, on Lively és la protagonista absoluta (si no comptem l’enorme tauró blanc) i sembla que se’n surt amb prou bona nota.

Ben aviat la veurem a Café Society de Woody Allen i All I see is you de Marc Foster.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda