El personatge – Emma Roberts

Tenir l’Eric Roberts com a pare i ser la neboda de la Julia Roberts, encamina bastant la teva futura professió. L’Emma Roberts portava la interpretació als gens i de moment la seva carrera sembla tenir un bon futur per endavant.

Nascuda a Nova York el 10 de febrer de 1991 fa el seu debut cinematogràfic en un petit paper a la pel·lícula Blow (Ted Demme, 2001) al costat de Johnny Depp i Penélope Cruz. Després del seu debut té uns petits papers a Grand Champion (Barry Tubb, 2002) i Spymate (Robert Vince, 2003 – tot i que no es va estrenar fins al 2006), dues comèdies amb poca repercussió.

L’any 2004 té el seu primer paper protagonista a Unfabulous (Nickelodeon, 2004 – 2007) interpretant el paper d’Addie Singer, una jove estudiant que escriu cançons sobre el seu dia a dia. La sèrie va ser un èxit d’audiència durant les seves tres temporades entre els adolescents i preadolescents d’Estats Units. Fins i tot va tenir una Tv-movie (The perfect moment),  i va servir per iniciar la carrera musical d’Emma Roberts.

emma2Nickelodeon aprofita l’èxit de la sèrie Unfabulous per treure al mercat un disc interpretat per Emma Roberts, Unfabulous and more ens presenta la banda sonora de la sèrie. El mateix any llança un parell de singles i unes cançons que servirien de banda sonora a pel·lícules Disney com Aquamarine o Ice Princess.

L’any 2006 Emma Roberts torna al món de la interpretació amb Aquamarine, una comèdia adolescent al costat de Sara Paxton. Seguint amb les pel·lícules per adolescents, l’any 2007 interpreta el paper protagonista a Nancy Drew (Andrew Flemming, 2007), pel·lícula basada en els llibres de la coneguda investigadora adolescent.

Durant els anys següents l’Emma Roberts alterna papers en comèdies com Wild Child (Nick Moore, 2008) o Hotel para perros (Thor Freudenthal, 2009), comèdies romàntiques com Històrias de San Valentin (Garry Marshall, 2012) on comparteix cartell però no escenes amb la seva tia o drames com Memoirs of a teenage amnesiac (Hans Canosa, 2010) o Twelve (Joel Schumacher, 2010). També participa a Scream 4 (Wes Craven, 2011), última entrega de la saga Scream, a Asalto al furgon blindado (Dito Montiel, 2013) al costat de The Rock i Liam Hemsworth i la divertida comèdia Somos los Miller (Rawson Marshall Thurber, 2013) amb Jennifer Aniston i Jason Sudekis.

emma3A partir del 2013, Emma Roberts torna a la televisió a través de American Horror Story participant en la tercera i quarta temporada de l’angoixant sèrie de FX. Després del seu pas per AHS, agafa el paper protagonista d’una de les sorpreses de l’any 2015: Scream Queens.

Aquesta setmana la podem veure al thriller Nerve on interpreta a una jove que es veu arrossegada a una situació de descontrol a causa d’un famós joc en línia.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda