El personatge – Margot Robbie

margotAmb l’estrena d’Escuadrón suicida hi havia moltes opcions a personatge de la setmana però un cop vista la pel·lícula m’he decantat per Margot Robbie. A part de ser un bé de Déu de dona també és l’únic que se salva del nou despropòsit de DC i Warner – bé, ella i en Jay Courtney però d’això ja en parlaré dilluns amb l’entrada sobre la peli.

El currículum d’aquesta jove australiana nascuda l’any 1990 és relativament curt i no és fins a l’any 2013 amb el paper de Naomi Lapaglia a El lobo de Wall Street que es converteix en una actriu coneguda.
La carrera de Margot Robbie comença al seu país natal amb petits papers a partir de l’any 2008. L’actriu apareix a capítols individuals de sèries australianes com City homicide. Aquell mateix any també participa en una pel·lícula de baix pressupost anomenada Vigilante però el paper que la fa coneguda a Australia és el de Donna Freedman a Veïns (Neighbours, 1985-…).

Després de quatre anys interpretant el paper de Donna Freedman, l’actriu decideix deixar la sèrie i fer el pas als Estats Units a provar sort. Acabada d’arribar a Los Angeles, Robbie fa una prova per un paper a la nova versió de Los Ángeles de Charlie però la productora decideix donar-li un paper a una altra sèrie: Pan Am. Com podeu veure les primeres opcions de Margot Robbie no van ser gaire encertades, les dues sèries es van cancelar un cop acabada la primera temporada.

margot1L’any 2013 participa en la comèdia romàntica Una cuestión de tiempo (Richard Curtis, 2013) que tenia com a protagonistes Rachel McAdams i Domhall Gleeson però és el paper de El lobo de Wall Street (Martin Scorsese, 2013) al costat de Leonardo DiCaprio el que la posa en boca de tothom.

La interpretació de Margot Robbie és una de les sorpreses de la temporada. El seu nu frontal tampoc passa desapercebut.

És a partir d’aquell moment que Robbie comença a fer-se un lloc a l’imaginari col·lectiu i a encadenar papers de més repercussió.  L’any següent participa a Suite Francesa (Saul Dibb, 2014). És l’any 2015 amb Focus (Glenn Fincarra i John Requa, 2015) quan Robbie aconsegueix un dels seus primers papers protagonistes al costat de Will Smith (amb qui torna a coincidir a Escuadrón suicida).

No tot són encerts a la carrera de Margot Robbie, també participa en un parell de pel·lícules sense cap mena de repercussió com són Z for Zachariah (Craig Zobel, 2015) o Whiskey Tango Foxtrot (Glenn Fincarra i John Requa, 2016).

margot2

Aquest any Margot Robbie no només s’ha posat a la pell de Harley Quinn a Escuadrón Suicida (David Ayer, 2016), també s’ha convertit en la nova Jane a la revisió de la llegenda de Tarzan que ha fet David Yates.

Tot sembla indicar un bon futur per Margot Robbie. De moment té en preparació un thriller al costat de Simon Pegg i qualsevol futura aparició de Harley Quinn a l’univers cinematogràfic de DC.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda