0

Els Gallagher segueixen igual

Shameless és d’aquelles sèries que miro per costum. És entretinguda de veure, no fa pensar i és força normal veure carn a cada capítol, més enllà d’això res més. No he vist la versió original i per tant no puc comparar-les però l’americana no passa d’aquí.

william_h_marcySi la primera temporada era més comèdia i la segona era una mica més dramàtica aquesta tercera navega entre dues aigües. Sembla que no s’acaba de definir, mentre que la relació familiar entre germans i la relació d’aquests amb el pare és cada vegada més dramàtica altres situacions intenten tornar a l’esperit còmic de la primera temporada.

Crítica a la societat? Reflex dels barris marginals d’Estats Units? Res d’això, qualsevol que us intenti vendre la sèrie com una manera d’analitzar la vida americana us enganya, és un simple entreteniment. Un bon entreteniment però res més.

Els que millor s’ho passen són els propis actors que semblen conscients del que espera d’ells la sèrie i es nota que s’ho passen bé interpretant els seus papers. Menció especial a William H. Macy, el pare Gallagher. El seu paper de pare borratxo és el millor de la sèrie.

emmy_rossum

I com ja he dit abans és força normal veure carn durant els capítols. Crec que Emmy Rossum té per contracte ensenyar els pits a cada capítol i les seves companyes femenines no es queden enrere. No milloren la sèrie però la fa més agradable de veure-la.

 

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *