1

Empatx de Star Wars?

Sembla que Disney vol seguir amb Star Wars la mateixa tàctica que està seguint Marvel amb The Avengers, fer pel·lícules individuals i reunir els protagonistes en un gran esdeveniment cada cert temps. Així doncs tindrem pel·lícules sobre personatges concrets de l’univers Star Wars que precediran les entregues numerades de la saga.

starwars

A Marvel li ha funcionat, en la majoria de casos, per tant podem esperar el mateix èxit amb Star Wars. Si les pelis Marvel han funcionat és per posar per davant la qualitat a la quantitat, Marvel té un pla dividit en diverses fases, un pla que anirà introduint nous personatges i aprofundint el la història dels ja coneguts fins a reunir-los en les següent entregues dels Venjadors, res d’omplir les sales amb tot el seu arsenal de personatges, comencen per els principals (o més coneguts) i poc a poc van presentant els altres. Un exemple és Hawkeye (Jeremy Renner) o la Black Widow (Scarlett Johansson), personatges poc coneguts pel gran públic que Marvel ha anat presentant com a secundaris en pelis d’altres més coneguts fins a poder deixar-los sols a The Avengers.

han_soloLa pregunta és si aquest procediment funcionarà amb Star Wars. A diferència dels personatges de Marvel, crec que són menys els personatges de Star Wars que poden aguantar sols una peli. M’encantaria veure una peli explicant com un jove Han Solo coneix a Chewacca a Kashyyyk o com en Boba Fett es converteix en un gran caça-recompenses però veure la infantesa de la Leia Organa, la vida d’en Yoda a Dagobah o com en Jabba the Hutt en converteix en un gran cap mafiós em relliscaria bastant.

Encara haurem d’esperar un parell d’anys per veure quin serà el resultat, de moment deixem-nos temptar pel costat fosc amb el dubte de sí aquest allau de pel·lícules serà la mort o la resurrecció de la saga.

Que la Força i JJ Abrams us acompanyin!

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

One Comment

  1. La peli d’en Jabba: “Jabba meets McDonalds”.

Comments are closed.