Estrenes de la setmana – 03 agost

Aquest divendres arriba a les cartelleres una de les candidates a millor pel·lícula de l’any (amb el permís del sr. Nolan i el seu Batman), estic parlant de ‘Prometheus‘, el retorn de Ridley Scott a l’univers Alien. Acompanyant el nou film de Scott trobarem a les cartelleres una comèdia romàntica amb Sophie Marceau, un drama ambientat al Teheran dels anys 50 i un thriller amb Amanda Seyfried com a protagonista.

Prometheus

Director: Ridley Scott

Actors:  Noomi Rapace, Charlize Theron, Michael Fassbender, Guy Pearce i Idris Elba

Argument: La nau Prometheus realitza un viatge per descobrir el possible origen de la vida a l’univers. Un cop al seu destí hauran de lluitar per sobreviure i per salvar el futur de la raça humana.

Retorn de l’autor de ‘Alien el 8e passatger‘ i ‘Blade Runner‘ a la ciència-ficció. Scott ja ha anunciat que no es tracta d’una seqüela d’Alien (com estava previst al principi) però que l’acció de ‘Prometheus‘ té lloc en el mateix univers. Esperem trobar alguna referència als nostres aliens més estimats (i mortals)

Sin rastro (Gone)

Director: Heitor Dhalia

Actors: Amanda Seyfried, Wes Bentley i Jennifer Carpenter

Argument: Jill (Amanda Seyfried) va sobreviure fa un any a un segrest, avui al tornar a casa descobreix que la seva germana ha desaparegut. Convençuda que es tracta del mateix segrestador farà tots els possibles per salvar-la malgrat les sospites que recauen sobre ella.

Amanda Seyfried, protagonista de la pitjor adaptació de la Caputxeta vermella que s’ha fet mai s’enfrontarà a tothom per trobar la seva germana en un típic thriller americà.

Pollo con ciruelas (Poulet aux prunes)

Director: Marjana Satrapi i Vincent Paronnaud

Actors: Isabella Rossellini, Mathieu Amalric, Edouard Baer i Maria de Medeiros

Argument: Al Teheran dels anys 50 el músic Nasser Ali Khan està decidit a morir. Mentre espera que arribi el moment fa repàs a la seva vida i manté una conversa amb  l’àngel de la mort que li mostrarà el futur sense ell.

Barreja de comèdia i drama amb tocs surrealistes. Una bona opció davant de les típiques pel·lícules que comparteixen cartellera amb ella.

La felicidad nunca viene sola

Director: James Huth

Actors:  Sophie Marceau, Gad Elmaleh i Maurice Barthélemy

Argument: Un músic al que li agrada viure la vida i seduir les dones, una mare de tres fills amb feina estable. Dos personatges que no tenen res a veure però que es veuran atrets l’un per l’altre.

Poca cosa cal esperar d’aquesta típica comèdia romàntica francesa. Dos persones oposades que s’atrauen i, malgrat algun que altre malentès, acabaran juntes o arreglant les seves vides. Com a punt a favor sempre és agradable veure Sophie Marceau a la pantalla gran

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda