Estrenes de la setmana – 10 agost

Aquesta setmana arriben a les nostres cartelleres la nova proposta d’animació de Pixar, l’osset malparlat d’en Seth MacFarlane i el musical sobre la història del rock amb un Tom Cruise com a reclam publicitari.

Brave (Indomable)

Director: Brenda Chapman i Makr Andrews

Actors (v.o.):  Kelly MacDonald, Emma Thompson i Billy Connolly

Argument: El film narra la història de Mérida, la filla d’un rei de clans escocesos que arribada a certa edat s’ha de prometre a alguns dels hereus dels principals clans súbdits. La rebel·lia de Mérida respecte a la retallada de la seva llibertat  provocarà un seguit de conseqüències inesperades

El gran nivell de Pixar l’obliga a superar-se a cada nou títol que crea. Sembla que aquesta vegada aconsegueix un excel·lent tècnic però un bé justet en argument. En Seldon va poder veure-la fa uns dies i ens va deixar la seva opinió

Ted

Director: Seth MacFarlane

Actors: Mark Wahlberg, Mila Kunis i Seth MacFarlane (Ted)

Argument: Quan era petit en John va desitjar que el seu osset de peluix fos real i per art de màgic el desig es va complir. Passats els anys l’osset Ted ha deixat de ser un tendre i innocent peluix per convertir-se en un ós malparlat, addicte a la marihuana i al sexe. Malgrat tot  l’amistat entre ells dos segueix igual que el primer dia cosa que provocarà alguns maldecaps a la relació que en John té amb la Lori.

Comèdia d’humor irreverent que farà les delícies als fans de Padre de família. MacFarlane manté el mateix estil que la sèrie que l’ha fet famós cosa que provoca que algunes situacions ens resultin familiars. El directorfrustat la va poder veure en preestrena i en va parlar fa pocs dies (veure opinió)

Rock of Ages

Director: Adam Shanckman

Actors: Tom Cruise, Russell Brand, Paul Giamatti i Catherine Zeta-Jones

Argument: La Sherrie i en Drew es coneixen al club Sunset Strip un famós club de rock. La seva història d’amor s’anirà formant entre algunes de les cançons més conegudes del rock’n’roll.

Única de les estrenes d’aquesta setmana que no hem pogut veure prèviament. Adaptació d’un musical de triomfa a Broadway però que s’haurà de veure com s’ha traslladat a la gran pantalla. El directorfrustrat li dóna un vot de confiança amb poc valor ja que és un fanàtic dels musicals.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda