Estrenes de la setmana – 24 agost

Ja els tenim aquí! El grup de mercenaris encapçalat per Sylvester Stallone arriba per fer saltar les taquilles. Al seu costat un thriller d’acció noruec i un drama sobre una història d’amor.

Los mercenarios 2 (The expendables 2)

Director: Simon West

Actors: Sylvester Stallone, Jason Statham i Jet Li

Argument: L’equip de Barney Ross (Stallone) es torna a reunir per una missió senzilla. L’equip és traït i decideixen buscar venjança.

Explosions, explosions i més explosions. Stallone afegeix Chuck Norris i Jean-Claude Van Damme al repartiment d’estrelles d’acció dels 80 que ja teníem a la primera part amb l’excepció de Mickey Rourke que no apareix en aquesta seqüel·la

Headhunters

Director: Morten Tyldum

Actors: Nikolaj Coster-Waldau i Aksel Hennie

Argument: En Roger treballa de caça-talents a Noruega. Malgrat que sembla tenir una vida d’èxit necessita robar obres d’art per mantenir el seu nivell de vida.

Un thriller clàssic amb un argument que fa prou bona pinta. Els amants de Game of Thrones podeu gaudir de Nikolaj Coster-Waldau mentre espereu que torni a ser Jaime Lannister

Bonsái

Director: Cristian Jiménez

Actors: Diego Noguera, Natalia Galgani i Gabriela Arancibia

Argument: En Julio no aconsegueix la feina que buscava, passar a màquina el manuscrit d’un famós escriptor. En compte de confessar el fracàs a la seva parella decideix començar ell a escriure.

Si aconsegueix aguantar en cartellera és d’aquelles pel·lícules que funcionen pel boca-orella.

Manolete

Director: Menno Meyjes

Actors: Adrien Brody i Penélope Cruz

Argument: Retrat de la vida del torero Manolete. Explica la seva vida i el seu gran amor amb Lupe

Més de quatre anys ha tardat a arribar a les pantalles aquesta biografia del matador de braus. Segur que a l’espanya profunda i taurina és èxit de taquilla.

 

 

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda