Estrenes de la setmana – 27 juliol

Aquesta setmana les comèdies omplen les nostres cartelleres amb l’esperança d’esgarrapar alguns espectadors a ‘The Dark Night Rises’.
Tornen els animals del zoo de Manhattan, una comèdia familiar amb la fi del món com a teló de fons i una comèdia plena de tòpics sobre un lladre de cotxes ficat en un gran embolic.

Madagascar 3

Alex, Marty, Gloria i Melmam, els animals més famosos del zoo de Nova York segueixen amb les seves aventures per tornar a casa. Aquesta vegada s’hauran d’unir a un circ en ruta per Europa per escapar d’una treballadora del control d’animals que els vol atrapar.

 

 

 

 

 

Le Skylab

Juliol de 1979. Albertine, de deu anys, i els seus familiars es reuneixen en una casa de Bretanya per celebrar l’aniversari de l’àvia en un animat cap de setmana.

L’Skylab és una comèdia que abraça la història de tres generacions d’una família, i el títol fa referència a l’estació espacial de la NASA, que va fer un aterratge imprevist a la terra i que terroritza a la mare de Albertine, obsessionada davant la possibilitat que s’estavelli a la costa oest de França.

 

 

Impávido

“Pots estar a la cua equivocada durant hores, pots confondre el
nom de la teva parella en ple orgasme, pots tirar-te de cap a la piscina dels nens.
Però si et dones una hòstia amb un cotxe robat, fins a dalt de pasta que li
portes al major fill de puta de la història de l’home, llavors l’has cagat.
L’has cagat amb tots els luxes. ”
Rai, lladre de cotxes.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda