Estrenes de la setmana – 5 octubre

Aquesta setmana tenim acció, una comèdia dramàtica situada en el món dels strippers masculins i en Richard Gere.

Resident evil: venganza

Director: Paul W.S. Anderson

Actors: Milla Jovovich, Sienna Guillory i Michelle Rodríguez

Argument: Alice continua la seva lluita contra la malvada corporació Umbrella. El virus-T s’ha escampat de forma incontrolada.

Acció. Pura i dura. L’argument el podem deixar a casa. Si anem a veure l’adaptació del videojoc de Capcom ja sabem que ens trobarem.

Venganza: Conexión Estambul

Director: Olivier Megaton

Actors: Liam Neeson, Maggie Grace i Famke Janssen

Argument: En Bryan gaudeix d’unes vacances a Istanbul quan un grup de sicaris intenta segrestar-lo a ell, la seva ex dona i la filla.

Segona part de Venganza, una cinta d’acció que va sorprendre fa uns anys. Per molts traductors que utilitzo no aconsegueixo convertir el 2 del títol original (Taken 2) en Conexión Estambul.

El Fraude

Director: Nicholas Jarecki

Actors: Richard Gere, Susan Sarandon i Tim Roth

Argument: La vida d’en Robert Miller sembla perfecte. Una bona feina, ric i amb una família exemplar. De portes en dins la seva vida no és el que sembla.

Primera pel·lícula de Nicholas Jarecki. Un thriller clàssic que ens pot fer passar una bona estona sense sorprendre’ns.

Magic Mike

Director: Steven Soderbergh

Actors: Channing Tatum, Alex Pettyfer i Matthew McConaughey

Argument: De nit en Mike es guanya la vida fent striptease amb el nom de Magic Mike. Un dia coneix a la Brooke, la germana d’un amic i company de feina.

Soderbergh passa del cinema comercial de la saga Ocean’s al cinema d’autor de The Girlfriend experience. Aquesta vegada ens toca la part comercial amb un entreteniment que farà les delícies del públic femení

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda