Extant – spoilers

extant_posterDe la mà del debutant Mickey Fisher però amb la supervisió (producció) de Steven Spielberg i amb una estrella com Halle Berry davant la càmera ens arriba Extant, una nova i intrigant proposta de la CBS.

Amb una primera temporada de 13 capítols la trama principal arranca quan l’astronauta Molly Woods (Halle Berry) torna embarassada d’una missió espacial en solitari d’un any. Al mateix temps Woods és incapaç d’explicar unes visions que va patir durant la missió ni uns estranys fets que li estan succeint un cop de tornada.

Extant ens presenta un seguit d’intrigues que esperem anar resolent al llarg de la temporada però que no semblen sortir del típic esquema de conspiració empresarial/governamental per amagar un experiment. Si fa uns dies criticava The leftovers per un motiu semblant potser us estranyarà que ara ho consideri un punt positiu per Extant. La diferència? La trama d’Extant sembla complicada però explicable mentre que el principal perill que veig a The Leftovers és embolicar-se massa i no saber com desfer el nus. Potser m’equivoco, a final de temporada podrem valorar-ho.

L’ambientació de la sèrie està molt ben reeixida i ens situa en un futur no molt llunyà on ens sentim força còmodes. Tot i l’ambientació futura tot sembla molt realista i ben integrat al que podria ser el nostre propi futur. Els efectes especials també estan aconseguits, fins i tot els passeigs a gravetat zero on Extant tenia més a perdre amb la inevitable comparació amb Gravity d’Alfonso Cuarón.

extant_frame

A destacar que tot i tenir actors com Halle Berry (Xmen, Monster’s Ball), Brad Beyer (Jerricho) o Goran Visnjic (Urgéncias, és el jove Pierce Cagnon (Looper)  qui es menja tota la pantalla en les seves aparicions i que no deixa de recordar-nos a un Damien cibernètic.

En definitiva, una trama de conspiracions, una bona ambientació i uns actors solvents per una sèrie que no aporta molt però que entra molt bé i ser prou interessant si aconsegueix mantenir el nivell.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda