1

Funny games (versió 1.0)

funny_games_posterBrutal. Imprescindible. És d’aquelles pelis que sempre m’havien quedat pendents i que ara em penedeixo de no haver vist abans.

Si em demanessin definir la peli en dues paraules aquestes serie hipnòtica i violenta. Hipnòtica perquè no pots deixar de mirar el que passa a la pantalla encara que sigui dur i desagradable i violenta perquè tot i no ensenyar cap escena on es visualitzi violència física la sensació està present tota l’estona.

Magistral també l’absència de banda sonora per intensificar el realisme de la situació.

L’únic punt feble són uns 10 minuts on la peli fa una baixada considerable de ritme i tensió però que s’arregla amb el tram final.

Em quedaria mirar el remake que el mateix Haneke va fer per la versió americana però les poques imatges que he vist em fan pensar en una còpia pla a pla com va fer Gus Van Sant amb Psycho i em fa força mandra la veritat.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

One Comment

  1. He vist les dues i les dues em van agradar per igual. No em sé decidir per una. Son molt semblants però tenen, al mateix temps, alguna cosa que les fa completament diferents. Potser la primera és més seca, i al no conèixer els actors se’m va fer més dura, més anònima, et situa en el lloc de “li pot passar a tothom”. Ara, al remake la Watts està fantàstica i el duo psicòpata també estan perfectes. Una pel·li que no cansa veure-la. El moment del mando de la tele o vídeo és SUBLIM!

Comments are closed.