Fast & Furious 6

ff6posterDes de la primera entrega que aquesta saga em té enganxat. Reconec que és una tonteria i un entreteniment sense sentit però què voleu que us digui, a mi em dones una mica d’acció i espectacle, frases contundents i alguna que altre noia amb poca roba i em tens content. Sóc així de simple.

Fast & Furious 6 (Justin Lin, 2013) situa els personatges retirats de la vida criminal després del cop de Brasil (Fast & Furious 5) però amb una ordre de cerca i captura que els impedeix tornar al seu país i viure tranquils. L’oportunitat de ser lliures es presenta quan l’agent especial Hobbs (un magnífic Dwayne Johnson) demana ajuda a Toretto (Vin Diesel), O’Conner (Paul Walker) i la resta de l’equip amb la promesa de l’amnistia total. L’encàrrec consisteix en atrapar un equip de lladres que utilitza un sistema similar al seu, fer atracaments en ruta amb cotxes trucats.

La peli compleix amb tot el que es pot esperar, acció i escenes espectaculars barrejades amb diàlegs curts i contundents i noies de bon veure, si algú va a veure la pel·lícula esperant alguna altre cosa pot sortir decepcionat, si saps què vas a veure t’ho passaràs molt bé. És conscient que el seu objectiu és entretenir el públic i ho compleix amb nota.

Fast-and-furious

La feina d’actors i director és més que correcte, es nota que Justin Lin ha agafat el to a la saga (és el director de les entregues 3, 4, 5 i 6) i els actors es senten molt còmodes en els seus papers ja siguin els habituals com ara Diesel i Walker o les noves incorporacions com Dwayne Johnson o Luke Evans amb l’excepció de la pobre Elsa Pataky que deu sortir per obligacions contractuals ja que es seu paper és més que prescindible. A diferència d’altres sagues que han anat de mal en pitjor a cada entrega o no han sabut com adaptar-se als nous temps (La Jungla de Cristal sense anar més lluny) Fast & Furious ha estat capaç de mantenir i en ocasions superar el que s’esperava d’ella a cada entrega. (per cert, si voleu un repàs a fons de totes les entregues us recomano l’article que l’amic Jacint Casademont ha fet per el portal Underbrain)

fmichelle

La peli és entretinguda i tot i ser un pel llarga no arribar al nivell de la cinquena entrega passareu una bona estona. A més l’heu de veure per no perdre el fil ja que el final d’aquesta queda clar que tindrem més aventures d’en Dominic Toretto i el seu grup. A més servidor està més que feliç amb el retorn de Michelle Rodríguez.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda