Final girl, la peli en 60 segons

A vegades navegant per internet trobes coses molt més interessants que versions del Gangman Style o gatets fent tonteries. Ahir visitant geektyrant.com – web molt recomanable als fans del cinema, televisió, còmic, etc. – vaig trobar el tràiler de Final Girl una peli que no coneixia i no sé ni si s’estrenarà a casa nostra (de moment no té ni data a USA). Final Girl és primera pel·lícula del fotògraf Tyler Shields i té a Abigail Breslin (Pequeña miss sunshine, Zombieland) com a protagonista.

Què té de curiós el tràiler? Doncs que ensenya tota la peli en 60 segons. Evidentment és un reclam que utilitza l’autor per desmarcar-se de la resta i deixar clar que ell és un alternatiu però m’ha semblat una tècnica curiosa.

Com heu vist la peli té tota la pinta ha ser una anada d’olla de proporciona bíbliques i el més segur és que  surti d’un circuit reduït de sales i que la gran majoria no arribem a veure-la mai però m’ha sembla curiós i volia compartir-ho.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda