Godzilla: Planet of the Monsters

Godzilla, el rei dels monstres, torna amb la seva primera pel·lícula animada que ens presenta una història diferent del que estem acostumats. Mentre esperem l’enfrontament entre King Kong i Godzilla al Monsterverse que està desenvolupant Warner ens podem entretenir amb aquesta proposta de Toho Animation.

Godzilla: Planet of the Monsters arranca després de l’aparició de les criatures gegants i la gairebé total aniquilació de la raça humana. Amb l’ajuda de dues espècies alienígenes, els humans supervivents comencen una expedició a la recerca d’un nou planeta habitable. Quan la missió fracassa es veuran obligats a tornar a la Terra i enfrontar-se als monstres. Per ells han passat vint anys, pel planeta n’han passat milers i la vida ha evolucionat.

Aquesta és la primera d’una sèrie de tres pel·lícules que ens explicaran aquest nou arc argumental. Tot i tractar-se d’una pel·lícula d’hora i mitja de duració, l’argument no s’entreté i va per feina des del primer minut. Té ritme des de l’inici i es converteix en una bona pel·lícula d’acció amb monstres pel mig. De les 32 pel·lícules fetes sobre Godzilla, Toho n’ha produït 30, amb aquests números els podem considerar uns experts en el monstre. En ser la primera d’animació la productora es va veure en cor de reimaginar l’univers del monstre i oferir-nos una visió diferent. També el disseny del mateix Godzilla ha canviat però mantenint l’essència del personatge. Amb un disseny més agressiu es presenta com una amenaça brutal per la humanitat.

Ens trobem davant d’un molt bon producte d’animació. Toho animation ha posat tots els esforços per oferir-nos una bona pel·lícula tant en l’animació com a nivell argumental. Res d’aquestes pel·lícules animades que només serveixen per cobrir expedient i poc més. Godzilla és una pel·lícula ben treballada i amb ganes de convertir-se en un punt de referència en la història del monstre gegant.

La pel·lícula s’ha estrenat de forma global a Netflix i ara quedem a l’espera de les dues pròximes entregues.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda