Hostages

hostages1El dia abans d’operar al president dels Estats Units la famíliade la cirurgiana encarregada de l’operació és segrestada. Si el president sobreviu, la família morirà. Aquest és el punt de partida de Hostages, el nou drama de la CBS amb Jerry Bruckheimer a la producció.

La sèrie arranca prou bé i té un argument prou interessant per enganxar però neix amb un problema, com a tvmovie o peli de cinema funcionaria segur, convertirda en una mini-sèrie de 4 capítols es pot acabar estirant massa l’argument. S’haurà de veure i tot dependrà de com aprofitin les trames secundaries que es van presentant al llarg del primer capítol.

Com a protagonistes tenim a Toni Collette com a cirurgiana i Dylan Mcdermott com a segrestador. De moment la química entre ells sembla funcionar prou bé.

De moment el primer episodi m’ha deixat amb ganes de més. Com ja he dit el meu principal temor és que la trama s’allargui més del necessari i perdi intensitat. Haurem de veure com segueix.

Ah! Si us pensàveu que era una idea original de sr. Brukcheimer només dir-vos que està basada en una sèrie israeliana.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda