2

House of cards

House_of_CardsReconec que el capítol pilot em va cridar l’atenció però no em va d’entusiasmar gaire. A mesura que han passat els capítols la història de Francis Underwood (un genial Kevin Spacey) m’ha anat atrapant fins a tornar-se en una de les imprescindibles de cada setmana.

House of Cards explica la carrera política i la vida personal de Francis Underwood, un ambiciós polític capaç de tot per aconseguir els seus objectius. Com passa amb Boss (també molt recomanable i protagonitzada per Kelsey Grammeri a diferència de The West Wing aquí veiem la part més fosca de la política. Aquella part que és capaç d’enfonsar famílies senceres per aconseguir un objectiu concret.

Un dels principals encerts de la sèrie, i crec que un dels motius del seu èxit, és aconseguir fer interessant i atractiu un personatge clarament detestable. House podia ser desagradable però tenia un punt entranyable, Francis Underwood és fred, despiadat i manipulador. En rares ocasions hem vist la part humana del personatge, la que ens podia fer simpatitzaramb ell però tot i això desprèn un magnetisme que ens sedueix com a espectadors.

kevin

Al costat de Spacey trobem un seguit de secundaris que ajuden a mantenir el nivell de la sèrie, des de Robin Wright en el paper de senyora Underwood a un magnífic Corey Stoll com a polític corrupte i desesperat.

Ara toca esperar la segona temporada on veurem si les ambicions d’Underwood es compleixen o el castell de cartes sobre el que ha muntat la seva vida acaba caient per tots costats.

 

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

2 Comments

  1. jo també espero amb ganes la cita setmanal…..genial l’Spacey quan es dirigeix a la càmara…i per cert duet fantàstic amb Robin Wright ..”la pareja que conspira unida…permanece unida??

    • I mira que era un recurs que al principi no em feia gaire el pes però ajuda molt a seguir la trama i ajuda amb la complicitat cap en Frank… Com a parella són indestructibles, si han superat tot el que han superat no crec que res els pugui separar.

Comments are closed.