House of cards

Vagi per davant que només he vist el primer capítol i la meva opinió es basa simplement amb les sensacions que m’ha deixat un primer cop d’ull.

house-of-cards-posterHouse of Cards, adaptació de la mini-sèrie britànica del mateix nom, s’apunta a la llista de sèries que ens mostrem com funciona la política americana. Igual que fa Boss amb un magnífic Kelsey Grammer, House of Cards ens mostra el costat més fosc de la política.
The West Wing serà sempre el referent de sèrie política però ens mostrava el govern d’una manera amable i neta, les dues sèries anterior ens mostren la part més bruta. Suborns, extorsions i intrigues són el dia a dia de House of Cards i del seu personatge principal interpretat per Kevin Spacey.

El primer capítols és força desigual. Comença amb uns primers minuts fantàstics on es mostra el caràcter del personatge de Spacey, es desinfla a la part central i acaba ensenyant de què és capaç i el que podem esperar al llarg de la temporada. Conspiracions, lluites per el poder i algun que altre drama sentimental és el que trobem més o menys a qualsevol sèrie i House of Cards no és diferent però si que busca una manera de diferenciar-se. Francis Underwood (Kevin Spacey) parla directament a càmera. Ens parla a nosaltres mirant-nos a la cara i ens explica la situació. No és un recurs nou però si que marca una senyal d’identitat.

Si m’hagués de basar en aquesta capítol i prou seria una d’aquelles sèries que queden en un calaix a l’espera de ser vistes per vacances o en uns dies de baixa per malaltia però crec que té potencial i que aportarà més del que s’ha deixat veure en aquest capítol inicial.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda