iZombie

izombie_cartellEls zombis són una plaga real. Llibres, pelis, sèries, videojocs, jocs de tauler… avui tot necessita la seva versió o ració de zombis. En televisió hem vist de tot, sèries espectaculars com Dead set o In the flesh a fiascos com The Walking Dead i subproductes com ZNation. A tota aquesta oferta ara hem de sumar-hi iZombie, l’adaptació del còmic homònim de Chris Roberson pel segell Vertigo de DC Comics i que The CW ha estrenat fa poc.

iZombie ens explica la història de la Liv Moore (Rose McIver) una jove resident en un hospital amb la vida perfecte. És bona noia, té el promès perfecte i un gran futur per davant però tot canvia la nit que decideix anar a una festa on es produeix un brot zombi. La Liv desperta dins d’una bossa de cadàvers amb la pell pàl·lida, sense pols i un gran desig de menjar cervells humans. Decidia a intentar portar una vida normal la Liv decideix allunyar-se de tothom. Deixa la seva parella, la seva feina i es posa a treballar com a metge forense al dipòsit de cadàvers, un treball que li proporciona una font inesgotable d’aliment i que la porta a conèixer el detectiu Babineaux (Malcolm Goodwin) i és que cada vegada que la Live es menja un cervell té visions de la persona morta. Juntament amb el detectiu la Liv utilitzarà aquesta habilitat de resoldre crims.

La sèrie ve de la mà de Rob Thomas, creador de Veronica Mars cosa que es nota en l’estil juvenil però amb tocs adults que ja podíem veure a la sèrie de Kristen Bell.

izombie_comicLa veritat és que el primer capítol té el seu punt. Dubto molt que arribi a ser una de les grans però pot convertir-se en un bon entreteniment o un guilty pleasure si aconsegueix una bona combinació entre humor negre i el mínim argument per fer-la interessant. La primera part sembla ben encaminada amb les reflexions en veu en off de la protagonista sobre el seu nou estil de vida, pel segon haurem d’esperar a com es desenvolupen els capítols.

Rose McIver sembla força còmode en el paper i la sèrie em permet recuperar un d’aquells secundaris que acompanyen a tot serièfil; David Anders, el mític Julian Sark d’Alias.

En definitiva, iZombie no serà una de les sorpreses de l’any però es pot convertir en un bon entreteniment.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda