JJ Abrams al capdavant de Star Wars VII

Sembla que JJ Abrams està disposat a fer realitat un dels arguments d’una de les seves sèrie, provocar la col·lisió de dos universos. Si a Fringe eren el nostre món i una de les seves versions a la realitat Abrams ha escollit fer col·lisionar dos universos cinematogràfics, Star Trek i Star Wars.

I el punt d’inici d’aquesta trobada entre els dos universos no és altre que la cadira del director. JJ Abrams, director de les dues darreres entregues de Star Trek (una d’elles encara per estrenar) es posarà al capdavant de la setena entrega de Star Wars.

jjabramsMama por o salts d’alegria? Doncs de moment ni una cosa ni l’altre, mentre que l’Abrams televisiu em resulta repetitiu, pesat i força previsible, l’Abrams cinematogràfic no em desagrada (Mission Impossible III i Star Trek em van agradar) sense ser res espectacular. D’acord que no innova i que la majoria de les seves pel·lícules segueixen basant-se en els mateixos arguments que no deixa de repetir a televisió però no podem negar que es eficaç i que les seves pelis són entretingudes de veure.
No oblidem que les tres primeres entregues són com un conte infantil d’aventures i que els problemes d’argument i complexitat van venir amb les tres entregues “modernes” (per no dir de merda) per tant espero que Abrams sigui capaç de recuperar l’esperit de les clàssiques i s’oblidi dels midiclorians, nens repel·lents i altres merdes… és a dir, que faci el mateix que amb Star Trek i sigui capaç de reflotar una saga que semblava enfonsada (cosa que ja es va encarregar de fer en Lucas) encara que sigui sacrificant part de l’essència i apostant més per l’espectacularitat.

No estic molt d’acord amb fer tres pel·lícules més (encara que seré dels primers a la fila el dia de l’estrena) però sempre s’ha de mirar el costat positiu de les coses i em consola pensar que disposo de tres oportunitat per veure si per fi algú porta a terme un genocidi sobre el poble Ewok.

vaderSi a la ficció el resultat era la destrucció del dos mons a la realitat encara no sabem si el resultat serà el mateix o no… però una cosa està clara, molt dolentes haurien de ser per no ser millor que les tres merdes que ens vam empassar fa uns anys quan George Lucas va decidir que ell era capaç de dirigir alguna cosa més que el trànsit.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda