JO, Jean Reno no innova

Jean Reno s’apunta al llarg nombre d’actors de cinema que fan el salt a la televisió protagonitzant JO, una sèrie policíaca amb tots els tòpics que existeixen en aquest gènere.

L’actor interpreta Jo St-Clair, un policia de París amb problemes amb l’alcohol, separat i amb mala relació amb la seva filla. Una cosa mai vista. Si el personatge principal ja acumula tots aquest tòpic la resta no es queda enrere, un company jove i atractiu, un ajudant grassonet però simpàtic i una monja amb la que inicia una relació d’amistat amb la que busca redempció.

jo

Respecte la sèrie segueix el camí marcat per tantes altres sèries policíaques, canviant el protagonista bé podria ser un capítol de CSI, de Mentes Criminales o NAVY. És cert que intenten donar-li un toc europeu per diferenciar-la de les produccions americanes però si marca alguna diferència jo no l’he trobat.

Una sèrie prescindible a la que no va la pena ni dedicar cinc minuts. Ah! Com a toc d’originalitat cada capítol fa referència a una localització típica de París.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda