Justice League: Flashpoint paradox

flashpoint_bannerM’encanta el que fa Warner i DC amb el seu univers de còmic. Si bé Marvel domina el terreny del cinema, DC s’ha fet seu el de l’animació i DVD domèstic. Des de Superman: Doomsday (2007) fins a Justice League: Flashpoint paradox (2013) ja són disset les pel·lícules d’animació que Warner i DC Comics han tret al mercat i n’hi ha tres més en camí (Justice League: War, Son of Batman i Batman assault on Arkham)

Tot i el Justice League del títol la pel·lícula està protagonitzada principalment per Barry Allen/Flash. En un intent desesperat per salvar la seva família, Flash altera el passat i canvia la història. La Lliga de la Justícia no existeix i el món està immers en una guerra entre els atlants dirigits per Aquaman i les amazones de Wonder Woman. La lluita entre les dues cultures està provocant greus danys al planeta i la humanitat sembla incapaç de fer-hi front. Conscient del seu error Flash decideix demanar ajuda a Batman, Cyborg, Shazam i Superman però els herois que coneixia ja no existeixen.

Els What if… sempre resulten interessants, ja que permeten explorar altres camins dins de l’univers DC sense modificar el personatge ni la història principal. Es pot fer de tot donat que es tracta de realitats independents.

Aquesta Justice League: Flashpoint paradox és prou entretinguda i l’animació és més que correcte. Si us agraden els superherois és una bona peli per passar una bona estona.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda