0

Justice League vs Teen Titans

justiceDesprés de la decepció de Batman vs Superman tenia la necessitat de buscar una manera de redimir DC i la seva secció animada sempre és una bona aposta. Justice League vs Teen Titans és l’última aportació al DC Universe Animated Original Movies (la versió DC del MCU de Marvel però en video-on-demand) mentre esperem l’adaptació de Batman: La broma asesina.

Justice League vs Teen Titans forma part de l’univers estable de DC i  continua la història de Son of Batman o Batman: Bad Blood entre d’altres. En aquesta pel·lícula seguim amb la història d’en Batman amb en Damien Wayne i inútils esforços del cavaller fosc per educar el nou Robin. L’última acció del jove Robin en un combat amb la Legion of Doom provoca un nou conflicte entre pare i fill i com a càstig en Batman decideix enviar en Damien a estudiar amb els Teen Titan. Un cop allà el jove Damien Wayne haurà d’aprendre a treballar en equip al costat de la Raven, el Chico Bestia i en Blue Beetle sota la tutel·la de la Starfire.

A diferència d’altres adaptacions de novel·les gràfiques o pel·lícules originals de DC, Justice League vs Teen titans no és de les més espectaculars però és prou entretinguda per a ser recomanable i ens serveix per conèixer a un nou grup d’herois que segurament tornarem a veure en l’univers animat de DC. Més encara si veiem l’escena postcrédits on apareix Terra, una amiga-enemiga dels Teen Titan que ens indica noves aventures dels joves herois.

Com a curiositat cal mirar els crèdits on veiem dos dels protagonistes del Daredevil de Marvel/Netflix posant veus a alguns personatges, Rosario Dawson és  Wonder Woman i Jon Bernthal, Trigon.

justice2

Per mala sort el fet de ser d’animació fa que les pel·lícules d’aquest univers de DC no tinguin un públic més majoritari però són altament recomanables i l’univers estable que estan creant no té res a envejar al creat per Marvel en cinema i televisió. Molt n’haurien d’aprendre de la petita pantalla les produccions de DC de cinema.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *