Justice League: War

justice_posterEls que sou lectors habituals del blog ja sabeu que m’encanten les pelis animades de DC. Mentre que Marvel està dominant el terreny del cinema, DC i Warner s’han centrat molt més en les pel·lícules animades destinades a DVD (d’acord que tenim Batman i Superman però no formen part d’una estratègia pensada com la de Marvel).

The New 52

Justice League: War és la nova aposta per formar part de l’univers animat de DC i que s’esperava amb certa expectació al ser la primera pel·lícula basada en l’univers dels “The New 52″. Pels que no seguiu notícies de còmics, The New 52 és una nova estratègia de DC per posar al dia les seves publicacions fent un reinici/reinvenció/redisseny dels seus personatges i les seves històries. No totes les col·leccions i canvis que s’han presentat ha tingut la mateixa acceptació entre els fans i la primera pel·lícula basada en aquest reinici tampoc ha deixat indiferent.

La pel·lícula ens situa en un món on els herois comencen a presentar-se a la societat i són temuts o perseguits. Els superherois no es coneixen entre ells i mai han necessitat treballar junts fins que una amenaça extraterrestre arriba al planeta. Darkseid, un dels enemics més poderosos de l’univers DC, ha posat la Terra en el seu punt de mira i l’única manera de plantar-li cara és que Batman, Superman i la resta treballin com un equip.

justice_characters

Un bon inici

Justice League: War presenta l’alineació de luxe de l’univers DC però amb una sorprenent absència com és Aquaman. I dic sorprenent donat que és un dels puntals d’aquests New 52 però s’ha vist substituit per Shazam en la pel·lícula. No cal patir, la productora ja va assegurar que Aquaman tindrà pel·lícula pròpia cosa que s’ha vist confirmada amb una escena post-crèdits. Acompanyant Shazam trobem Superman, Batman, Green Lantern, Cyborg, Wonder Woman i Flash. Un grup que no es coneix, que està aprenent a treballar en equip i que, en alguns casos, ni tan sols es suporta. Cal destacar el nivell dels actors que posa les veus als personatges, a Justice League: War trobem Michelle Monaghan fent de Wonder Woman, Sean Astin posant veu a Shazam o Alan Tudyk en el paper de Superman.

Si us agraden les pelis d’animació de DC no quedareu gens decebuts amb Justice League: War. És entretinguda, té moments divertits i força acció. És cert que li falta una mica èpica però això és normal en aquest tipus de pel·lícules d’animació. En l’apartat tècnic la peli també manté un bon nivell, l’animació i el disseny de personatges (deixant de banda els nous vestuaris) són més que correctes.

El que ens espera

No serà l’única pel·lícula de l’univers dels New 52 que veurem aquest any, DC ja ha presentat el tràiler de Son of Batman (us el deixo a continuació) i s’està preparant Batman: Assault on Arkham. Quedem a l’espera de la peli d’Aquaman.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda