Los últimos días

los-ultimos-dias-posterEls germans Pastor es van fer molt conegut a partir de Larutanatural, un curtmetratge que va cridar molt l’atenció de festivals i públic. L’èxit del curt els va permetre fer el salt als llargmetratges començant per Infectados, un drama apocalíptic amb Chris Pine com a protagonista.

Ara tornen a la gran pantalla amb Los últimos días, un film que segueix la temàtica apocalíptica que sembla agradar tant als germans. La trama ens situa a Barcelona on una epidèmia d’agorafòbia ha obligat als ciutadans a viure sota terra provocant la caiguda de la civilització. Enmig d’aquest caos en Marc (Quim Gutiérrez) demana ajuda a un desconegut (José Coronado) per trobar la seva parella perduda.

La veritat és que el film dels Pastor fa molt bona pinta i sembla no tenir res a envejar a grans produccions americanes. La peli s’estrena al març i llavors podrem jutjar bé el resultat final.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda